*

Kreikan Hämis "Tiedän vain sen, etten tiedä mitään."

Kuka on Martin Schulz?

  • Kuva Enrinipo / Wikimedia Commons / CC BY-SA 3.0
    Kuva Enrinipo / Wikimedia Commons / CC BY-SA 3.0

Suurin osa suomalaisista tuntee Saksan demareita EU:sta johtamaan tulleen Martin Schulzin EU-puhemiehenä, mutta mies on muuten tuntematon. Mistä tämä Saksan demareiden uusi messias on tullut ja mitä hän siellä teki ennen uraansa Eussa?

Suomalainen wiki kertoo miehen olevan joululahja vanhemmilleen (20.12.1955) ja kertoo miehen olevan SPD puolueen kasvatti. EU-parlamentissa mies on tehnyt uraa jo vuodesta 1994 ja vuodesta 2012 puhemiehenä. Vuonna 2014 mies oli tarjolla Euroopan Komission päärosvoksi, mutta joutui tyytymään jatkoon puhemiesjakkaralla. Viimeisin meriitti on Saksan kuihtuvan sosiaalidemokraattisen puolueen puheenjohtajan paikka tältä vuodelta.

Suomi-wiki kertoo myös, että herra oli lupaava jalkapalloilija, jonka ura katkesi onnettomuuteen, mutta kirjakauppiaan ja poliitikon ura pelasti miehen. 1984 kunnanvaltuusto, 1987 pormestariksi ja 1994 EU-parlamenttiin.

Saku-wiki kertoo lisää historiaa. Miehen perheen isä oli sosiaalidemokraattinen kyläpoliisi. Äiti perheen perinteiden mukainen kokoomuslainen (CDU) ja kotiäiti. Martin on käynyt katolisen kirkon kouluja aina vuoteen 1974 asti.

Herran kerrotaan lukeneen 16 iässä ensimmäisen kerran Hitlerin elämänkerran ja jääneen  ihmettelemään miten kaikki pääsi tapahtumaan.

Koulun jälkeen herran kerrotaan olleen vuoden työttömänä, jonka jälkeen mies otti oppisopimuksen kirjakauppiaaksi ja oli töissä useissa eri paikoissa. Vuonna 1982 mies päräytti oman kaupan auki siskonsa kanssa.

70-luvulla Martin Schulz alkoholisoitui ja on sanonut Bunte-lehden haastattelussa: ”Minulla ei ole mitään salattavaa. Taistelut, jotka olen käynyt elämäni puolesta, voitin. Join, kaiken minkä käsiini sain.” Hän kertoo, että aamut, joina heräsi tajuten että oli tuhonnut kaiken, olivat tuskallisia. Päivittäin hän lupasi tehdä seuraavasta paremman siinä onnistumatta. ”Se on masentava tunne. Tuollaiset prosessit murtavat lopulta selkärangan.” Vuodesta 1980 Martin on ollut selvin päin.

Schulz on naimisissa ja kahden täysikasvuisen lapsen isä. Hän on menettänyt uskonsa jumalaan ”vuosien varrella” ja puhuu saksan lisäksi ranskaa, lontoota, espanjaa, italiaa ja hollantia. Hän kannattaa 1. FC Kölniä aina seurahallituksessa asti.

Schulz on itsekin pelannut palloa kunnes 1975 loukkaantui ja joutui lopettamaan.

 

Puheista mies tunnetaan!

Schulz on tunnettu värikkäistä letkautuksista, kuten kevättalvella 2014 Israelissa pitämässään puheessa ja siinä esittämästään kysymyksestä:

”Yksi näiden nuorten esittämistä kysymyksistä on jäänyt vaivaamaan minua – josta minulla ei ole tarkkoja lukuja – oli, että: Miksi israelilaiset saavat käyttää 70 litraa vettä päivässä, kun palestiinalaiset vain 17?”

Tämä aiheutti protestien aallon Israelin poliitikkoja lisäksi muuallakin maailmalla ja kotona.

Schulz löi päätä yhteen myös Italian keikarin Silvio Berlusconin kanssa vuonna 2003. tuolloin EU-parlamentin edessä Schulz arvosteli Berlusconin kaksoisroolia valtion päämiehenä ja mediamogulina. Berlusconi vastasi tapansa mukaan ja ehdotti Schulzille Capon paikkaa italialaisessa filmissä.

”Herra Schulz. Tiedän että Italiassa eräs tuottaja filmaa filmiä natsien keskitysleireistä. Minä suosittelen teille kapon roolia tuossa filmissä. Te olisitte täydellinen.”

 

Schulz ja raha.

Herran jäädessä pois EU-parlamentista vuonna 2017 tarkastuslautakunta löysi vuodelta 2015 20.000 euron ongelman. Schulz oli maksanut summan verran läheiselle työntekijälleen päivärahoja Berliiniin, vaikka tämä oli siellä muutenkin. Schulz leimasi syytteet ”antieurooppalaisina, konservatiivisina ja vihreinä.” Tutkimusta asiasta ei koskaan käynnistetty.

Martin Schulz on suuri Eurobondsien ystävä ja on yrittänyt saada niitä sisään Eurooppaan jo pidempään, jopa keittiön oven kautta, kertoo saksalainen Focus – lehti. Ja hänen omaisuudekseen kerrotaan kolme miljoonaa euroa eurooppalaisilta kerättyinä veroina.

 

Schulz suuri ensimmäinen.

Focus-lehti vuodelta 2013 kertoo myös herra Schulzin työskentelytavoista. Tavoistaan mies tunnetaan, sanoi vanha kansa aikoinaan. Itse mies tunnistaa itsestään ”egomaanin”, joka ”hikoilee vallanhalua jokaisella hikirauhasellaan.” Hänen kerrotaan kutsuneen EU:n suuria ja jäsenvaltioiden päämiehiä ”huilunsoittajiksi”, ”Himmeäksi valoksi”, ”Nautaelämiksi” ja ”tyhmiksi ankoiksi”.

Schulz vaikuttaa rehelliseltä mielipuolelta, koska hän on kertonut tavoitteensa suoraan ja selittänyt kaikkien ongelmien ratkaisuksi: ”On olemassa vain yksi ratkaisu: Minun pitää päästä valtaan. Kaikki valta minulle.” Schulzin kerrotaan myös vaativan työntekijöiltään mielipiteitä puheistaan ja toiminnasta parlamentin korkeimmalla paikalla. Jos hänen esiintymisensä tai toimintansa ei ole vakuuttanut työntekijöitä hän menee surullisena sänkyyn.

Schulz näytti karvansa myös EU:n saaman rauhanpalkinnon jakotilaisuudessa täräyttäessään Herman van Rompuyn ja Manuel Barroson puheiden jälkeen: ”Noiden puheita ei kuuntele kukaan, mutta kuvat mitalin kanssa, ne leviävät ympäri maailmaa.” Schulz otti palkinnon vastaan EU:n edustajana.

”Te olette erotettu” on Schulzin mielilause. Focus kertoo Schulzin mielyttävästä tavasta leikkiä työntekijöillään esimerkiksi lentokoneessa. Kun hänen tiedottaja tilaa aamupalaa lentokoneessa letkauttaa Schulz, että ”Ei tämä munapää mitään tarvitse. Hän muutenkin kova syöppö.” Tämän hän tekee varmuudella pelkästä ystävyydestä, mutta hänen työntekijänsä eivät ilmeisesti pidä tavasta, koska se on levinnyt mediaan asti.

Useissakin lähteissä kerrotaan Schulzin lepohetkestä, kun kaiken halunnut halusi saada vielä lisää. Vuonna 2014 Martin Schulz kävi läpi neljän kuukauden terapian mielenterveyteen erikoistuneessa instituutissa. Hoidon alla oli tietojen mukaan ”suuruudenhulluus”. Itse mies kommentoi hoitojaksoa: ”Minun piti opetella nöyremmäksi.”

Tämän hoidon tulokset voi arvioida pian tervehtymisen jälkeen julkaistusta Schulzismista: ”Jos olet riittävän kauan mukana Euroopassa (EU) sinä tunnet joka sian.”

 

Schulz, politiikka ja Saksan vaalit.

Schulz muistetaan myös Barcelonan terrori-iskun tuomitsemisen ja osanoton julistamisen aikana sivuilleen hymyilleenä ja iloisesti vilkuttaneena poliitikkona. Vaalien jälkeen Schulz huusi mikrofoniin: ”Me emme ole Merkelin vaateripustimia hädän hetkellä.” Sekä myös: ”Ätschi bätschi. Tämä tuli kalliiksi!”

Schulz oli itsevaltiaan tavoin valmis heti vaalien jälkeen julistamaan, ettei ala hallitusyhteistyöhön Merkelin kanssa ja toivotti jamaika-koaliitiolle onnea. Kun Jamaika joukkueen hallitusneuvottelut kaatuivat, löysi Schulz uuden puolen itsestään ja veti puoluepolitiikan suojakseen takinkäännölle. Hän halusi puolueen sisäisen äänestyksen haluista osallistua hallitusneuvotteluihin.

 

Mitä Schulzin jälkeen?

Kaikki, ei pelkästään Schulz, Euroopan poliitikoista elää ja toimii motolla: ”Minun jälkeeni tulee vedenpaisumus.” Myymällä maansa ja kansansa oman eduntavoittelun takia globaali eliitti  paljastaa kuninkaansa, edunsaajansa ja perijänsä sekä hyödylliset idiootit.

Olemmeko jo niin pahasti globaalisten helppoheikkien ympäröimiä, että kansainvälisen internationaalin vastustaminen on poliittinen itsemurha?

Siinä tapauksessa voimme antaa tämän teatterin jatkua kaikkialla………

 

Herra Schulzin puolustuspuheenvuoro!

Olkaa hyvä, herra Schulz. Tekstit asetuksista

https://

 

 

https://.be&t=225

EDIT: Yritetty korjata videon upotusta kello 11:11:11. Video ilmestyi, mutta haluttu kohta ei. Kohta jonka haluan sinun katsovan alkaa kohdasta 03:40 ja kestää muutaman hengähdyksen ajan.


Lopuksi mietelause: Kaikkea sitä Euroopan veronmaksajat elättää!


Kiitos
Hämis

 

Julkaistu ensin täällä: https://blogit.kansalainen.fi/kuka-martin-schulz/

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

14Suosittele

14 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (30 kommenttia)

Käyttäjän JanisPetrus kuva
Juha Hämäläinen

Pahoittelen, ettei USArin alusta huoli toisen videon upotusta, vaikka kaikkialla muualla se toimii.

Ylläpito kenties osaa selittää miksi kesken pätkää alkavaksi asetettu filmi ei toimi upotuksena?

Käyttäjän JanisPetrus kuva
Juha Hämäläinen

Videon upotus toimii vain alusta, mutta kohta jota halusin korkostaa alkaa 03:40 ja kestää muutaman minuutin.

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo

Aika persoonallinen velikulta tämä Schulz.
Tuli mieleen jostain syystä Veikko Huovisen klassikko : Veitikka.

Käyttäjän JanisPetrus kuva
Juha Hämäläinen

Valta turmelee ja absoluuttinen valta turmelee absoluuttisesti ja jos otetaan huomioon henkilön absolutismi on täydellinen symbioosi tai läskisoosi!

Käyttäjän JouniHalonen kuva
Jouni Halonen

"Jos olet riittävän kauan mukana Euroopassa (EU) sinä tunnet joka sian". Tässähän mies on aivan oikeassa, toisi vain ihan konkretian tasolla nimet esiin, omansa lisäksi.

Käyttäjän JanisPetrus kuva
Juha Hämäläinen

"EU-komission johtaja Juncker ja EU-presidentti Schulz johtavat sosiaalidemokraateista, liberaaleista ja konservatiiveista koostuvaa koalitiota, joka yrittää estää Luxemburgissa paljastuneen veronkierron tutkintaa. Kansainvälisen journalistijoukon paljastaman verohelpotusten sarjan (1) tutkiminen on jämähtänyt paikalleen edellä mainitun koalition vastuksesta johtuen."

https://vapaakulkija.wordpress.com/2015/05/27/junc...

Tuo Martinin lausahduksen voisi muuttaa muotoon: "Jos olet riittävän kauna mukana Euroopassa olet sidoksissa joka sikaan!"

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo

Juu. Tämä EU n omien veroparatiisien ja veroparasiittien tutkiminen ei EU n johtoa juurikaan kiinnosta.
UG on aihetta taivastellut lujasti. Mitenkähän Suomessa ? Jokohan MOT on ehtinyt aiheeseen puuttua.

https://www.svt.se/nyheter/ekonomi/het-eu-debatt-o...

Ja tässä

https://www.svt.se/nyheter/granskning/ug/paradisla...

Jk. Koska EU ta ei kiinnosta omalla alueella tapahtuva varakkaiden harjoittama veronkierto, niin minkä helvetin takia sitten tavan työläisten on veroja maksettava paskajärjestelmän tukemiseksi ?

EU jäsenten rahoillahan nuo rikolliset elelevät ja hupsuttelevat keskenään.

Käyttäjän JanisPetrus kuva
Juha Hämäläinen Vastaus kommenttiin #11

Suomalaiset pooliitikot eivät pidä meteliä noista, koska odottavat omaa vuoroaan hunajapurkilla!

Ja Suomen media on puoluejohtoinen riippumaton media kautta linjan.......

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo Vastaus kommenttiin #11

itse itselleni vastaten :

https://areena.yle.fi/1-3849185

Tuolla MOT n mielenkiintoista juttua mm ssa Banisterista, Nemeasta, pikavippiyhtiöistä Ja EKP sta sekä Tuomo Mäestä.
Turvapaikkabusineskin kuulemma kytkeytyy Tuomo Mäen liiketoimintaan pikkumutkien kautta.

Mikähän tuossa edellisessä sitten on ministerien Orpo ja Sipilä osuus ? Ja kuinka hyvin Antti Herlin liittyy asiaan ?

Käyttäjän jlinjama kuva
Jussi Linjama
Käyttäjän JanisPetrus kuva
Juha Hämäläinen

Tuo ehdottamasi henkilö lienee englantilaisen kuninkaallisen ja Saksan tulevan Gauleiterin sekoitus yhdellä ämmällä!

https://fi.wikipedia.org/wiki/Charles_M._Schulz

Käyttäjän jperttula kuva
Juhani Perttu

Schulz näyttäisi olevan sopiva henkilö liittovaltion johtoon.

Käyttäjän JanisPetrus kuva
Juha Hämäläinen

Jos saataisiin Stubbista Schulzin aisankannattaja ja pari Liittovaltion johtoon niin Suomella olisi kaksi ja vara oikein Eurostoliitossa, kun Jykä jo maksettiin pitämään Junckerin lasia täynnä ja pyyhkimään suupieliä!

Käyttäjän JanisPetrus kuva
Juha Hämäläinen

Mutta missä on USArin demarit, jotka yleensä tarttuvat olkeen, kuin olkeen?

Olisi kiva kuulla näiden Schulzia jumaloineiden herrojen mielipiteitä epäjumalastaan.

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Schulzin visio yhtenäisestä liittovaltiosta on hieno ja kannatettava. Venäläisille se olisi kauhistus, ja siksi varmaan netissä kaikenlaista kiertääkin Schulziin ja tietysti Angela Merkeliin liittyen.

Käyttäjän JanisPetrus kuva
Juha Hämäläinen

Minä en kannata mitään politrukkien komiteaa tämän mantereen johtoon. Sosialistinen internationaali on out!

Käyttäjän jperttula kuva
Juhani Perttu Vastaus kommenttiin #16

"Minä en kannata..." Mitään kansalaisten kannatuksia ei tässä asiassa kysellä. Tai kysellään, mutta vasta sitten kun kansalaisten mielipide on muokattu sopivaksi.

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman Vastaus kommenttiin #16

Sekin parempi kuin marisijat tyyliin Sampo Terho. Viime keväänä kun haki persujen puheenjohtajaksi niin ajoi Suomen eroa EU:sta. Nyt sitten valittaa blogissaan, että Schulz on erottamassa Suomea. Suurin osa "EU-kritiikistä" on kitinää kitinän vuoksi ilman järjen hiventäkään.

Käyttäjän jperttula kuva
Juhani Perttu Vastaus kommenttiin #18

#18
Suomalaisten pitää oppia johtamaan omaa maatansa tai sitten hakea hallintoapua Saksasta. Loputon vatulointi ja vikinä ei tuota hyvää lopputulosta.

Käyttäjän JanisPetrus kuva
Juha Hämäläinen Vastaus kommenttiin #18

Eli koko joukolla suohon, jos yksi joka ennen vastusti suon kuivaamista ja nyt pelkää jalkojen kastumista........ Suomi on menetetty, jos ne oikeat Snellmannit eivät palaa

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen Vastaus kommenttiin #22

"Suomi on menetetty, jos ne oikeat Snellmannit eivät palaa."

Snelmannit eivät palaa, paitsi leikkirahana.

Seuraava rahayksikkö tulee olemaan joku kansainvälinen valuutta, kuten bitcoin, mutta sellainen jonka arvo on vakaa, vakaampi kuin dollari, vakaampi kuin euro.

Kuka nyt haluaisi käyttää uppoavaa valuuttaa
ja kuka haluaisi yrittää pitää valtiontaloutta pystyssä uppoavalla valuutalla.

Käyttäjän JanisPetrus kuva
Juha Hämäläinen Vastaus kommenttiin #25

"Kuka nyt haluaisi käyttää uppoavaa valuuttaa
ja kuka haluaisi yrittää pitää valtiontaloutta pystyssä uppoavalla valuutalla."

Hästäkki Euro (Hämiö)

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen

Demokratia näyttää tuottavan tällaisia johtajia.

Mitä se kertoo demokratiasta?

Mitä se kertoo äänestäjistä?

Mitä se kertoo siitä millaisia johtajia ihmiset haluavat?

Kysymyksiä vailla vastauksia.
Tai kysymyksiä joihin ei uskalla vastata,
koska vastaukset ovat pelottavia.

Kiitos blogistille tästä tietopaketista.

Eihän se vain ollut Putien trollien tuottamaa tietoa? :)

Käyttäjän JanisPetrus kuva
Juha Hämäläinen

Olen pettynyt sinuun Arto. Sait väkisin vääntämällä tähän vedettyä Putininkin! Onnetonta, mutta kansainvälisen internationaalin tapana on syyttää jopa omaa kyvyttömyyttään muita!

Mitä mieltä olet tuosta Natsi-demarista? Sen unohdit kertoa!

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen

"Mitä mieltä olet tuosta Natsi-demarista? Sen unohdit kertoa!"

Käsitykseni on vasta muotoutumasta.
Muotoutuminen alkoi tästä sinun blogistasi
ja nyt haen tietoa muualta.

En osaa sanoa mikä voisi olla käsitykseni sitten kun käsityksen muotoutuminen on kokolailla valmis, mutta voin antaa väliaikatiedon siitä miltä käsitykseni nyt tuntuu.

Minusta tuntuu siltä että Trump ilmiö on tulossa Eurooppaan vauhdilla.
Asioita pyritään nyt ajamaan ja tavoitteisiin pyritään räväköilla ja epäsovinnaisillakin lausunnoilla.

Tämän natsi-demarin päämäärät ovat osittain samat kuin Trumpilla ja osittain päinvastaiset.

Päätavoite on näillä molemmilla ikämiehillä sama.
He tavoittelevat valtaa ja pyrkivät valtaan.
Tämä natsi demari on omaksunut Trumpin tavat muuten,
paitsi että tämä natsi-demari ratsastaa nyt federalismilla
kun taas Trump ratsasti nationalismilla.

Kummallekin herralle on samantekevää miten maailmassa käy,
he eivät kuulu tulevaisuuden maailmaan,
vaan ovat kohta manan majoilla molemmat.

Molemmat haluaa valtaa.
Trump on oman vallantavoittelumenetelmänsä suhteen edelläkävijä.
Tämä Saksan demari on perässähiihtäjä.

Tässä ajatuksiani nykyhetkessä, tulevaisuudessa ne voivat olla aivan erilaiset.
:)

Käyttäjän SeppoKoski kuva
Seppo Koski

Artolle vähän infoa maailmantaloudesta ja valuuttakaupasta:

osa 1, De Vrije Media: Ronald Bernard (suom.)

https://www.youtube.com/watch?v=ErF-A_4EftI

osa 2, De Vrije Media: Ronald Bernard (suom.)

https://www.youtube.com/watch?v=hioF3n_v1QQ

Nämä kun katsoo niin taitaa tuo Schulz olla melko pieni heittopussi ja murhe meille!

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen

Mielenkiintosta infoa, kiitos.

Katsoin sen ensimmäisen kokonaan ja toistakin jo pätkän ja voin katsoa sen joskus lippuun jos muistan.

Mielipiteeni on että niissä on siteeksi asiaa, mutta sitten se loppu taitaa olla jotain muuta. En oikein tiedä mitä se on.

Onko se propagandaa, trollausta, harhoja, vaiko pelkkää pötyä. En tiedä.

Hannu Töyri

Paavo Lipponen voisi olla käytettävissä. (Hän rakastaa saksalaista makkaraa).

Käyttäjän JanisPetrus kuva
Juha Hämäläinen

IM Pave tykkää itä-nakista, jos IM Erika on ne tehnyt ja Gerhard hyväksynyt.

Käyttäjän mattivillikari kuva
Matti Villikari

Alexander Stubb saattaisi myös olla mukana kehittämässä EU:a liittovaltioksi.

Kummallinen ristiriita on myös siinä, että natsien metsästäjät julistivat kansallisuusmielisyyden (=itsenäisyyden kannatus) pannaan 612 marssin yhteydessä. Samat tyypit vastustavat liittovaltiota siksi, että menettäisimme heidän mielestään itsenäisyytemme. Itsenäisyyskin on siis "katsojan silmässä".

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset