*

Kreikan Hämis "Tiedän vain sen, etten tiedä mitään."

Hakkeroitu vibraattori!

Kehitys kehittyy ja leviää autotallista keittiön kautta olohuoneeseen ja piipahtaa ajoittain jopa makuuhuoneessa. Tämä aiheuttaa joissain ihmisissä pelkoja koska tietoturva on mitä on ja rikolliset, mukaan lukien valtiot, ovat aina askeleen edellä tietoturvien poistamisessa ja kiertämisessä.

 

Jos joku hakkeroi auton ja tapahtuu jotain epämiellyttävää, joko autolle tai kuljettajalle, on olemassa vakuutus, joka korvaa ainakin jotain. Sama koskee kotia, sekä autotallia, jopa älylaitteille on olemassa vakuutuksia.

 

Mutta miten on, jos töistä kotiin tullessasi huomaat, että vaimo on euforinen hymy kasvoillaan lamautuneena sohvalle, koska joku rakkaudenlähettiläs hakkeroi hänen vibraattorinsa ja aiheutti kerralla iloa kuukausien edestä…….

 

Mikä vakuutus kattaa yksipuolisesta onnesta aiheutuneen mieliharmin vai riittääkö hymy?

 

Kiitos

Hämis

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän jallerajala kuva
Jari Rajala

Seksi välineellistyy ja verkon yli hakkeri pa... vaimoa. Ehkä se on sitten peiliin katsomisen paikka, tai hommata itelleenkin onnellisuuspelit ja vehkeet? :D Onnellisuusverohan mokomasta pitäisi langettaa, dildoihin veronumero ja tiedot joka sessiosta langattomasti verottajalle. Maailman onnellisin kansa, niin ja talous kiitää kohta aivan valtavaan nousuun ;D

Käyttäjän JanisPetrus kuva
Juha Hämäläinen

Itseasiassa olen tuota ehdottanut jo aikoinaan Iiro Viinaselle, että huviveroa rakastelusta voisi ryhtyä kantamaan.

Tuolloin idea meni niin, että naise....siis penetroitavaan henkilöön asennetaan jonkun tason metrimittari, joka laskee onnellisuuskertoimien (teknisiä mittoja ja kestoja) kautta huviveron, josta tekee virallisen ilmoituksen verovirastolle esim. kyseisen henkilön henkilöttömyysalueen lääkäri (os. gynekologi tai urologi) tai sitten valtion/kunna valtuuttama mittarinlukija. Tuota mittarilukijan paikkaa taisin siinä samalla hakea, jos sellaisia aukeaa vapaamuotoisella CV:llä (os. työpaikkahakemus)

Käyttäjän KansalainenKane kuva
Markku Nieminen

Älä huoli, kyllä suomen valtio vielä sellaisenkin veron säätää!

Käyttäjän JanisPetrus kuva
Juha Hämäläinen

Ei tuosta huolta huoli kantaa. Väistämätöntä tuo lienee, kuten sanot ja viimeistään synnytyslaitoksella jää kiinni veronkierrosta!

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset