*

Kreikan Hämis "Tiedän vain sen, etten tiedä mitään."

Isiä lainaamassa.

Hyvää isänpäivää kaikille isille ja iso-isille. Pitäkää päivästänne kiinni olemalla isiä. Isäksi tulee välittämällä, tukemalla ja olemalla paikalla.

 

Suomen keskustelu isänpäivän ympärillä on käsittämätöntä soopaa. Isä on tärkeä, niille joilla sellainen on. Useat lapset ovat kuitenkin kautta maailman historian kasvaneet ilman isää. Tuntematta koskaan ylpeän isän kättä olkapäällään. Vahvoja käsiä nostamassa syliin, kun maailma näytti nurjan puolensa. Nykypäivänä on myös lapsia, joilla ei ole isää. Isä on koeputkellinen jäädytettyä spermaa.

 

Isät ovat tärkeitä!

 

Isää kaipaa kaikki, niin tytöt, kuin pojat. Sen tietää kaikkein kipeimmillään poika, jonka isät olivat vain lainassa ja mies, joka oli vain lainassa.

 

Siitä johtuen tai sen takia olen vihainen, erittäin vihainen, niille taulapäille, jotka yrittävät riistää isät lapsilta, joilla tämä käsittämätön onni vielä on!

 

 

Kiitos

Hämis

 

Lopuksi isot kiitokset kaikille isile,iso-isille, isäpuolile ja muille miehen malleille, jotka ovat auttaneet lapsen vaikean paikan yli tai olleet yksinkertaisesti paikalla, edes kerran elämässään.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

9Suosittele

9 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Käyttäjän JanisPetrus kuva
Juha Hämäläinen

Isät! Älkää lakatko olemasta isiä!

Muistakaa, että rakkaus voittaa lopulta aina, vaikka tällä hetkellä mustat pilvet luovat varjoja päiväänne!

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

Voi kuinka ihana ploki, kiitos ja onnea isänpäivänä kaikile ja isien läpeille ja kaikki isät on hyviä, jokhainen isä on tehny parhhaansa!

Käyttäjän JanisPetrus kuva
Juha Hämäläinen

Kiitos Hilkka. Jokainen isä on tavallaan hyvä, vaikka edes hetken, sen tärkeän yhden hetken. Yksikin hetki voi muuttaa elämän suunnan yhä paremmaksi. Tämän tietää jokainen, joka on päässyt kerran syliin, saanut halauksen tai tuntenut toisen olevan ylpeä itsestään.

Älkää hyvät ihmiset sekoittako pakkaa liikaa....tai kaikki kortit on pian maattomia, arvottomia ja niillä ei enää pelata edes pasianssia saati joukkuepelejä!

Käyttäjän ILgron11 kuva
Irja Laamanen

Isälläni oli kaksi itse tehtyä lasta ja kaksi toisen isän lasta. Meillä asui kaksi serkkuani toinen äitini veljen poika, joka oli jäänyt alle vuoden ikäisenä isättömäksi ja pian sen jälkeen äidittömäksi. Toinen serkkuni oli isäni veljen tyttö, joka oli menettänyt 11-vuoden ikään mennessä sekä isänsä että äitinsä. Isäni oli hyvä meille kaikille. Isänpäivä on syytä säilyttää. Ei kaikkien päähänpistojen mukaan pidä mennä muuttamaan ja neutraloimaan olemassaolevaa.

Käyttäjän JanisPetrus kuva
Juha Hämäläinen

Nämä sukupuolisuuden romuttajat poistavat lapsilta mahdollisuuden kohdata maailma niin, kuin se on ja jos tämä aivopesu aloitetaan jo lastentarhassa on lopputulos käsitteetön massa, jossa kukaan ei tiedä mitä, miksi ja miten.....koska joku paukapää ajoi "tasa-arvoa".....

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen

Isänpäivä on puhtaasti kaupallinen luomus.

Käyttäjän JanisPetrus kuva
Juha Hämäläinen

Jos sperma on ostettu spermapankista ja hedelmöittämisestä on maksettu seminologille olen kanssanne samaa mieltä.

Kuitenkin on kysyttävä teidän ammatillista mielipidettä tähän isyysjuttuun. Meille keskivertohemmoille kerrotaan usein median kautta isäsuhteesta, sekä myös äitisuhteesta ja näistä kasvaneista ongelmista, jotka pahimmassa tapauksessa kostautuu viattoman henkilön kuolemalla. Kuitenkin hyvin usein nämä suhteet on jotenkin ongelmallisia enemmän tai vähemmän.

Nyt haluaisin kuulla teidän mielipiteen siitä tuleeko mielenterveyden ongelmat vähentymään, kun saavutetaan se onnellisen auvoinen aika, jolloin sukupuolettomuus kukoistaa ja isä-äiti-suhdetta ei ole olemassa?

Yksisarvisten maailmassa ei ole myöskään historiaa, koska esihistoriallisia yksisarvisia ei ole olemassa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset