*

Kreikan Hämis "Tiedän vain sen, etten tiedä mitään."

Hyvää päivää salaisesti!

Lehdet kertoo, että uusin hullut päivät on isänpäivä. Se saa poistua historian lehdille, koska tasa-arvo, Arvo Pohja tai muuten vaan, koska se sopii suunnitelmaan.

 

”- Helsingissä on paljon erilaisia perheitä. Tässä lapsi on keskiössä. Lapselle on tärkeää, että meidän aamupaloille tulee aina joku läheinen. Katsomme nyt, miten tämä otetaan vastaan, päiväkodin johtaja Ria Sotka kertoo.”

 

”- Ymmärrän, että jossain päiväkodissa tulee hankalia tilanteita, jos lapsella ei ole isää tai äitiä. Silloin päiväkodissa voidaan tätä muuttaa. Ei minulla ole mitään sitä vastaan, Pakarinen linjaa.”

 

Mikä on seuraava päivä jonka viettäminen aiheuttaa traumoja, epätasa-arvoa tai mielenpahoitusta, ja kielletään, muutetaan tai naamioidaan uudella nimellä?

 

Kenties maamme tarvitsee uusia salaseuroja, joissa perinteitä vaalitaan esisukupolvia kunnioittaen, jonkun vuoren uumenissa piilossa ultrafilosofisiltauudisorganisoijilta?

 

Salapalvontaa, salakoulutusta ja salakulttuurinvaalintaa on harrastettu ennenkin. Kreikan Nafpaktoksen vuorilta löytyy luonnonluola, jossa ottomaanien miehityksen aikaan järjestettiin häitä, kirkon menoja ja kouluja kreikaksi kreikkalaisille. Tämä järjestely johtui siitä, että ottomanian suvaitsevaisuus kielsi kaikki mainitut ja monta muutakin kulttuurisidonnaista toimintoa kreikkalaisilta.

 

Olen viettänyt usean tunnin ajan tässä luolassa miettien ihmisille tehtyä vääryyttä ja ihaillen tahtoa, jolla vääryyttä vastaan taisteltiin.

 

En kuitenkaan uskonut, että Suomi tulee miehitetyksi samalla mielettömyydellä ja vastustajia halveerataan, haukutaan ja aliarvoidaan............

 

Hyvää yötä Suomi100!

 

 

Kiitos

Hämis

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

16Suosittele

16 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (27 kommenttia)

Käyttäjän JanisPetrus kuva
Juha Hämäläinen

Ole hiljaa isi nyt vaan, vaikka henkilöksi sua kutsutaan! Ole hiljaa isi nyt vaan, kyllä vielä salaa sua isäksi kutsua saan........

Käyttäjän emailjuuso kuva
Juha Hämäläinen

Isä ei voi olla, koska sukupuolineutraali avioliitto ei tätä puolla. Isä nimityksenä myös eriarvoistaa perheitä, joissa on vain kaksi tai yksi äiti.

Et myöskään voi olla aviomies samasta syystä. Olet partneri. Tämä nimike helpottaa muutosta, kun joskus väsyt olemaan enää mies ja muutat sukupuolesi. Voit silloin edelleen kutsua itseäsi partneriksi. Hienoa vai mitä.

On aika lopettaa sukupuolesi eli miehisyytesi korostaminen ja naisten näkeminen seksiobjekteina. Jos on kovat halut niin voit aina masturboida kuten seksuaaliterapeutti äskettäin neuvoi lehdessä.

Isä, olet oikeasti munaton elatusvelvollinen partneri vain. Hyvää lähimmäisen päivää siis.

Käyttäjän JanisPetrus kuva
Juha Hämäläinen

Seuraava aste lienee heterosukupuoliyhteyden kieltäminen, koska luonnollinen hedelmöittäminen eriarvoista kaikkia koeputkihenkilöitä!

Keinokohdut tänne ja heti, niin säästytään vielä äitiy.. anteeksi...synnyttävän henkilön raskauspäivärahoilta ja odotusajan työpanos ei jää puuttumaan BKT-luvuista. Se jos mikään olisi Kikyä se!

Käyttäjän emailjuuso kuva
Juha Hämäläinen

On kouhotus mennyt päättömyyksiin Suomessa.

Vähemmistöryhmät määrittävät mitä koko kansa saa tehdä. Milloin kukakin pahoittaa mielensä ja sitten mennään mielensäpahoittajan pillin mukaan.

Perheitä on erilaisia ja se on lastenkin kestettävä. Ihmisten suojeleminen mielipahalta tekee heidät kyvyttömiksi kestää elämän täysin normaaleja vastoinkäymisiä. Me sairastumme, kuolemme tauteihin, onnettomuuksiin, huumeisiin, viinaan ja oman käden kautta. Lähtö voi tulla missä iässä vain. Kaikkea muuta vastoinkäymistä tulee jokaiselle jossain vaiheessa. Se on vain kestettävä.

Käyttäjän JanisPetrus kuva
Juha Hämäläinen

Minä olin yksi vähistä lapsista tarhassa ja vielä koulussakin, joilla ei ollut isää ja hengissä selvisin tähän asti. Psykoterveyttä on koetellut enemmän tämän tyyppinen holhousmielettömyys, kuin isättömyys!

Käyttäjän MirjamiParant1 kuva
Mirjami Parant

#2 'Vähemmistöryhmät määrittävät mitä koko kansa saa tehdä. Milloin kukakin pahoittaa mielensä ja sitten mennään mielensäpahoittajan pillin mukaan.'

Valitettavasti kaikkia ei voi miellyttää tai silittää aina myötäkarvaan. Elämä tuo mukanaan muutoksia, joihin ei voi valmistautua.

Mielestäni isänpäivä on ansainnut paikkansa siinä missä äitienpäiväkin. Jos on isätön tai äiditön, kortin voi piirtää sille henkilölle, joka tuntuu läheisimmältä. Lapsi ei mene rikki, jos aikuinen ilmaisee selkeästi, miten tärkeä kasvattaja voi olla kuka tahansa, jonka lapsi kokee merkittäväksi.

Kysymys on laaja, mutta yksinkertaistettuna lyhyt ja ytimekäs. Isänpäivä on isän, sillä jokaisella meillä on isä.

Käyttäjän AbdullahNassir kuva
Abdullah Nassir

Kommunistien tärkein tavoite yhteiskunnassa on perheinstituution tuhoaminen. Sen kun ymmärrät näet kaiken tämän mielettömyyden läpi.

Käyttäjän emailjuuso kuva
Juha Hämäläinen

Kommunismissa Venäjällä oli hyvin luonnollinen suhtautuminen sukupuoliin. Naiset olivat enemmän naisia siellä kuin täällä koskaan. Muistan kyllä nuoruudesta, kun Neuvostoliiton yöelämässä pyörin. Ja miehet oli miehiä eikä ponnaripiipertäjiä Jopon päällä.

Tämä nykyinen sekoilu yhteiskunnassa on rappion merkki ja liittyy järjestelmälliseen toimintaan länsimaissa. Kuka sitä ohjaa, en tiedä, mutta se on äärimmäisen haitallista ja tarkoituksellista. Usein puhutaan kulttuurimarxismista, mutta enemmän tämä on punavihreää cityihmisten levittämää henkistä kuppaa. Sairasta joka tapauksessa.

Käyttäjän JanisPetrus kuva
Juha Hämäläinen

Tuo lie selvää kaikille paitsi niille jotka meuhkaa tämän sekopäisen agendan puolesta, joko omasta idiotismistaan tai hyötymistarkoituksessa.
Muita syitä tämän agenda tukemiseksi en keksi.

Käyttäjän emailjuuso kuva
Juha Hämäläinen

Agenda kertoo punavihreän cityvähemmistön haitallisesta vaikutuksesta koko yhteiskuntaan ja enemmistön elämään. Ihmisten holhoaminen on mennyt liian pitkälle ja heidän suojaamisensa mielipahalta ja elämän normaaleilta vastoinkäymisiltä sekä erilaisuudelta on sairasta. Tämä tekee ihmisistä kyvyttömiä kestämään pieniäkään vastoinkäymisiä.

Yksilöt ja perheet ovat erilaisia ja tästä voi seurata pahaa mieltä. Se on vain opittava kestämään. Tätä aina sanoi yli 100v isäni ennen kuolemaansa viime keväänä. Hän oli joutunut kokemaan puutetta, nälkää, lähimmäisten kuolemia jo pienenä sekä pakolaisuuden ja sodan ja myöhemmin kovaa työtä sekä opiskelua varattomana.

Olen hänen kannallaan siinä, että nykyihmisten ongelmat ovat yleensä niin mitättömiä, että ne pystyttävä itse ratkomaan ilman terapeutteja ja yhteiskunnan holhousta.

Käyttäjän JanisPetrus kuva
Juha Hämäläinen Vastaus kommenttiin #11

Nykyaika paapoo ja huolehtii kaikesta jo alkumetreillä ja uusavuttomuus lisääntyy kohinalla. Syy ei ole ihmisten vaan systeemin, joka saattaa jopa rangaista itsenäisestä ajattelusta.

Tästä aiheesta alemmassa kommentissa lisää.

Käyttäjän ArtoNakkila kuva
Arto Nakkila

Tyttäreni soitti äsken ja sanoi tulevansa tervehtimään avio MIEHENSÄ kanssa, tosin lapsenlapseni ei pääse nyt kun on esikoulussa.

Täytyy ottaa puheeksi josko voimme viettää enää yhdessä tulevaa isänpäivää, Lasteni sekä lastenlasteni kanssa.

Olen ollut yh-isä kolmelle lapselleni, joilla on nyt oma perhe ja minulla on 3 lastenlasta ja neljäs tulossa, Vuosikymmenten tuoma tapa viettää isänpäivää on ollut omanlainen tässä minun sukupuolineutraalissa perheessäni jossa ei äitiä ole ollut mukana senjälkeen kun nuorin lapsistani täytti 6v.

Onneksi näköni alkaa hiipua yhä enemmän ja näkövammaisuuteni hiipuu sokeuden puolelle. ei tarvi katsella tätä hullua maailmaa kirkkainsilmin kovinkaan kauaa.

Käyttäjän JanisPetrus kuva
Juha Hämäläinen

Toisaalla on toisaalta ehdotettu henkilöiden erotteluun termejä "läheinen" ja "etäinen", jotta joku roti säilyisi....... Herää kysymys että MV!

Ensin yhdistetään erottelun välttämiseksi ja sitten erotellaan tasa-arvon nimissä erottelun välttämiseksi?

Läheistä Kehitystä? Vai etäistä taantumusta?

Käyttäjän vinettoa kuva
Juhani Penttinen

Miten tuo kommandiittiyhtiön "äänetön yhtiömies" lakikirjassa. Kyllähän sekin on sopimaton nimitys! Toisaalta se ei kai voisikaan olla "äänetön yhtiönainen" koska se on tuppisuuna.

Avioliitto muutetaan osakeyhtiömuotoiseksi. Kerran vuodessa yhtiökokous joka valitsee hallituksen. Ei ole enää mies ja vaimo vaan osakas1 ja osakas2 jotka tosin voivat suorittaa osakeannin ja useampiakin jolloin perustajaosakkeiden äänivalta liudentuu.

Avoliitto on luonnollisesti Avoin yhtiö.

Jotkut osakeyhtiöt muuttuvat ajan myötä kommandiittiyhtiöiksi koska mukaan kuvaan tulee tuo "äänetön yhtiömies" joka on useimmiten kuitenkin nainen.

Käyttäjän JanisPetrus kuva
Juha Hämäläinen

Laitetaan saman tien kaikille kansalaisille Y-tunnus ja kuukausittainen yritystuki, niin Suoli100 puhdistuu ja päästään samalla eroon sosiaaliturvatunnuksesta, josta on muodostumassa ongelma tasa-arvottomuudelle!

Käyttäjän emailjuuso kuva
Juha Hämäläinen

Äänetön yhtiömies sopii hyvin nykykulttuuriin. Hän on henkilö, joka on sukupuoleltaan ollut mies ja, joka kantaa vastuuta yhtiön asioista, mutta häneltä ei kysytä mitään.

Käyttäjän JanisPetrus kuva
Juha Hämäläinen

Otan vapauden mainostaa erästä kirjoitustani toisaalla. Tämän kirjoituksen voi nähdä kirja-arvosteluna tai ainakin kirjaa tukenaan käyttävänä mielipiteenä.....Yhtä kaikki meidän ainut pelastus on alkaa toimia omien arvojen mukaan ja unohtaa meille pakkosyötetyt arvot, jotka tekee meidät lopulta sairaaksi!

Muutama lainaus, jos sallitaan:

"

"Kuuliaisuus tekee sairaaksi!

Pidemmälle analysoituaan Milgram sai selville, että kuuliaisimmat ja alistuvimmat koehenkilöistä saivat helpommin ruoansulatushäiriöitä. Henkilöt, jotka nostivat sähkövirran voimakkuutta käskettäessä, eivät taistelleet pelkästään ”tunteiden sotaa” vaan sairastuivat fyysisesti. Heillä todettiin noussutta verenpainetta, päänsärkyä ja muita stressin oireita – nämä seurasivat väistämättä heidän taistellessa empatiaa vastaan."

"Henkilökohtaisen vastuun tunnustaminen

Toinen tottelemattomuuteen läheisesti liittyvä ominaisuus oli henkilökohtaisen vastuun tunnustaminen omien tekojen seurauksista. Tämä ominaisuus korostui ihmisillä, joiden elämäntilanne – joko yksityisesti tai työssä – vaati itsenäisiä päätöksiä. Nämä ihmiset olivat paremmin suojattuja ”sokealta” kuuliaisuudelta.

Mitä vahvemmin kyseenalaistan tekemisiäni ja käyn läpi konflikteja sosiaalisen ympäristön ja auktoriteettien kanssa, sitä enemmän palautan vastuuta itselleni.

Tämä lienee se ainut tie muuttaa kaikki sosiaaliset kestokonfliktit lopullisesti. Tällä ei tarkoiteta, että kaikki alistuminen olisi epätervettä ja epäterveellistä. Kuten jo sanottu, ilman sosiaalisia rakenteita mikään ei voisi toimia.

Milgramin testi näyttää kuitenkin, että jokainen, joka kantaa vastuun omista toimistaan, eikä anna sitä sosiaalisten rakenteiden kannettavaksi, pysyy terveempänä ja parantaa samalla ympäristöään muidenkin eduksi.

Kuvittele, että yhteiskunnassamme jokainen kantaisi vastuun omista tekemisistään? Kuinka monta epäkohtaa poistuisi?

Kiiltävän poliittisen johtajan sijaan yhteiskuntamme tarvitsee nyt rohkeaa kansalaistottelemattomuutta."

Koko turina löytyy täältä:
https://vastavalkea.fi/2017/11/01/ole-rohkea/

Käyttäjän SeppoKoski kuva
Seppo Koski

Tsiisus, tuppaa naurattamaan mutta hyvä niin;)

"Pidemmälle analysoituaan Milgram sai selville, että kuuliaisimmat ja alistuvimmat koehenkilöistä saivat helpommin ruoansulatushäiriöitä."

Oletteko huomanneet kuinka meillä on lisääntynyt tuo laktoosi-intoleranssi...

Käyttäjän JanisPetrus kuva
Juha Hämäläinen

Mainio huomio ja iloa lisää kokemasi ilo sen keksiessäsi. Liekö tuolla yhteys?
Tutkijalautakunta liikkeelle tämä tutkimus ansaitsee vähintään saman apurahan, kuin Himanen!

Käyttäjän rakennusliikeerbau kuva
Pekka Iiskonmaki

Minäkin koen syyllisyyttä isyydestäni. Olisin niin mielelläni ollut äiti, kuten Uppsalan kirkkoherra.

Käyttäjän JanisPetrus kuva
Juha Hämäläinen

Pekka on ymmärtänyt asiat Simpauttajan tapaan! "Tämä ei ole surutalo! Tämä on ilotalo!"

Käyttäjän ArtoNakkila kuva
Arto Nakkila

Tyttäreni joka äsken kävi luonani, valmistuu kohta esikoulun sekä ala-asteen opettajaksi, kysyi minulta.

Eikös me iskä vietetä ihan normaali isäinpäivä, vaikka sukupuolineutraaliset ihmiset ei siitä pidä..

Käyttäjän JanisPetrus kuva
Juha Hämäläinen

Muistakaa suvaitsevaisuus, ettei joku esim. ravintelissa huomaa teidän juhlivan isää! Emme kai halua aiheuttaa pahennusta ja pahaa mieltä.

Käyttäjän MattiAhlstedt kuva
Matti Ahlstedt

Joo o, ketä näitä oikein jaksaa pohtia, eikö voitaisi sitten vetää kunnolla homma uusiksi niin ettei jää vahingossakaan kenellekkään sijaa pahastua?
Jos vaikka luokiteltaisiin kaikki suoraan atomikasaksi, voi tietty tuottaa keskustellessa päänvaivaa puhutaanko ihmisestä vai vessanpöntöstä mutta kaikki olisi tasa-arvoisia ja ketään ei vahingoittaisi mieltään.

Nykymeno on vähän kuin pidetään jokainen ilmastoidussa tilassa kunnes täyttää 18 ja potkastaan ovesta ulos maailmaan jossa se lämpö ei olekkaan kivan tasainen, vaan välillä pirun kylmä tai julmetun kuuma.

Käyttäjän JanisPetrus kuva
Juha Hämäläinen

Tämä alkaa todella olla viimeiset hetket pelastaa yhteiskunta ja kääntää suunta takaisin wanhoihin hyviin aikoihin tai antaa mennä kuten kuvailet.

Käyttäjän SeppoKoski kuva
Seppo Koski

Pohdintaa samasta aiheesta, mielensäpahoittamisesta:

Timo Vihavainen: Mielensäpahoittajan Suomi

"Mielensä pahoittaminen on nykyään kovasti tapetilla. Sen näköjään oletetaan olevan toisaalta hyvin hauskaa ja toisaalta taas ei sitten yhtään. Joskus tuntuu vaikealta ymmärtää mitä mieltä siitä saisi olla."

http://beta.oikeamedia.com/o1-46161

Käyttäjän PirjoAnitaTolonen kuva
Pirjo Tolonen

Isät ansaitsevat päivänsä se ei ole homoilta eikä lesboilta pois! Jokaisella lapsella on isä, eikä kaikkien lasten isät pääse isänpäiväkahville vaikka asuisivatkin lastensa kanssa, tai aamiaiselle päiväkotiin, eikä se lasten touhuja ole haitannut mitenkään. Lapset leikkivät henkilökunnan kanssa, tai juovat mehunsa äitinsä kanssa, tässä on monta tapaa toimia, kyllä pitäisi koulutetulta henkilökunnalta löytyä sen verran variaatiota.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset