*

Kreikan Hämis "Tiedän vain sen, etten tiedä mitään."

Madridin jalkapalloseurat kannattavat Katalonian itsenäisyyttä!

Madrid (Al-SatiiriNews) – Katalonian itsenäisyyspyrkimykset saavat tukea yllättävältä taholta. Espanjan pääkaupungin molemmat jalkapalloseurat kannattavat Katalonian itsenäistymistä ja painostavat Madridin keskusjohtoa lopettamaan itsenäisyyttä ajavien katalaanien vaino.

 

Sekä Atletico Madrid ja Real Madrid ovat ilmoittaneet sosiaalisessa mediassa ja kotisivullaan kannattavansa täysin sydämin Katalonian itsenäistymistä ja toivovat, että Kataloniaan perustetaan pikaisesti oma jalkapallosarja.

 

Molemmat jalkapalloseurat ovat mobilisoineet kaikki pelaajansa, valmentajat ja kannattajat painostamaan pääministeri Mariano Rajoy Brey:tä antamaan periksi itsenäisyyttä kannattaville, lopettamaan väkivaltaisuudet ja tunnustamaan Katalonian itsenäisyys.

 

”Katalonialaisten itsenäisyyspyrkimyksiä ei voida enää ylenkatsoa”, kertoo Real-Presidentti Florentino Pérez. ”Politiikalla on tehtävänä täyttää Katalonian (ja meidän) toiveet. Itsenäisyys on julistettava viimeisestään ennen tämän sarjakauden loppua!” Vaatii Pérez.

 

Real Madridin johtaja ei halunnut kommentoida tämän hetkistä sarjataulukkoa ja urheilullisen puolen vaikutusta seuran sekaantumiseen päivän polttavaan politiikkaan.

es-futis

 

Huhut Realin lähipiireistä kertovat, että Madridissa kerätään joukkoja kaupungin erottamiseksi Espanjasta, jos keskusjohto ei taivu antamaan periksi Katalonian itsenäisyyspyrkimyksille.

Madridin ero Espanjasta varmistaisi ikiunelman, jossa Real Madrid ja Atletico Madrid ottaisivat kaksoisvoiton jalkapallosarjassa

 

Pääpelaaja

Al-Alapallo

 

Al-SatiiriNews pitää pesää täällä: https://alsatiirinews.wordpress.com/2017/10/22/madridin-jalkapalloseurat...

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän emailjuuso kuva
Juha Hämäläinen

Tulee vähän tuuletusta ummettuneisiin valtarakenteisiin. Seuraavaksi voitaisiin potkia kaikki kuninkaalliset pois, instituutio ei kuulu enää nykymaailmaan mitenkään. Espanjan kuningas voi ryhtyä rakastamaansa työhön safari-yrittäjäksi. Saisi ampua villieläimiä päivät pitkät. Ruotsin kuningas voisi perustaa yökerhon Gamla staniin, hänhän on kova poika juhlimaan siviilissä. Englannin kuninkaallisilla on niin paljon maita, että luomuviljely ja agriturismi sopisi hyvin. Hollannin kuninkaallisilla on iso siivu öljyteollisuutta hallussaan. Voisivat sillä elää. Nykyisen hallitsijan isoisä prinssi Bernhard oli natsi ja SS-upseeri. Suku voisi myös siirtyä politiikkaan vaikkapa uusnatsien kansikuvaksi.

Käyttäjän JanisPetrus kuva
Juha Hämäläinen

Uskoisin, että tämä demonkratian sekamelska petaa tilaa ja kyntää peltoa monarkian uudelle tulemiselle, joten ei vielä heitetä wanhoja kunkkuja vapaille työmarkkinoille. siellä on tunkua muutenkin.

Käyttäjän jperttula kuva
Juhani Perttu

Barcelonan kannattajana vaadin ehdottomasti, että Catalonia ei saa itsenäistyä ennen jalkapallosarjan loppumista.

Käyttäjän JanisPetrus kuva
Juha Hämäläinen

Sarjaa johtavan on vaikea siirtyä syrjään, mutta pallo on silti pyöreä ja siihen voi kompastua

Käyttäjän jarmolauros kuva
Jarmo Lauros

Minäkin kannatan Katalonian itsenäisyyttä, vaikka en tykkääkään Mikko Kärnästä, vara Paavosta. Katalonian kannattaja hänkin.

Käyttäjän JanisPetrus kuva
Juha Hämäläinen

Palloa voi pelata yksinkin ja sitä varmemmin voittaa mitä vähemmän joukkueita on kentällä. Vara-Paavo taitaa joutua vilttivuoroon, kun aito-Paavo (tm) syöksyy kentälle esittämään koreografiansa

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset