*

Kreikan Hämis "Tiedän vain sen, etten tiedä mitään."

US-tukikohta Ramstein johtaa Suomenkin Hornetteja?

"Maailmanlaajuinen valvonta, jota USA harjoittaa, toimii kuuden (6) aluevalvontakeskuksen kautta. Yhdysvaltain sotavoimilla on noin 1000 tukikohtaa ympäri maailmaa. Euroopan keskus (United States European Command, USEUCOM) toimii Stuttgartissa, josta johdetaan Saksassa olevia 174:ää tukikohtaa (lukumäärä vuodelta 2015).

USEUCOMin virallisiin tehtäviin kuuluu sotilaallisten operaatioiden läpivieminen, valvonta ja transatlantisen turvallisuuden ylläpito ja lisääminen kansainvälisten liittolaisten ja muiden Yhdysvaltain aluekomentokeskusten kanssa.

USEUCOMille määrättyjä tehtäviä hoidetaan alaorganisaatioiden avustuksella. Näihin kuuluvat mm. U.S. Army Europe (Wiesbaden/Saksa), U.S. Navy Europe (Napoli/Italia), U.S. Marine Corps Forces Europe (Böblingen/Saksa), Special Operations Command Europe (Stuttgart/Saksa) ja U.S. Air Force Europe (Ramstein/Saksa)."

 

"Ramstein ei ole siis pelkästään SATCOM-tukikohta, josta käydään lennokkisotaa, vaan se on myös Yhdysvaltain Euroopassa toimivien ilmavoimien pääesikunta ja johtaa muitakin lentotukikohtia Euroopassa, mukaan lukien: Spangdahlem (DE), Chievres (BE), Croughton, Mildenhall und Lakenheath (UK), Lajes (PT), Rota (ES), Aviano (IT) ja Incirlik (TR)."

 

"AIRCOM tutkii kaiken informaation, joka virtaa NATOn järjestelmiin, tekee päätökset reaktioista ja antaa toimintakäskyt kyseeseen tuleville taisteluosastoille. Tämä keskus valvoo myös Baltian ilmatilaa ja ohjaa Saksan Geilenkirchenistä käsin toimivia AWACS-koneita.

Edellä mainittu ilma- ja ohjuspuolustustuksen komentokeskus, 10th Army Air and Missile Defense Command, ei ole Ramsteinissa, vaan erittäin lähellä sijaitsevassa Vogelwehissä, mutta Ramsteinin tukikohta voi ottaa ohjat ilman NATOn päämajan hyväksyntää. Tätä mahdollisuutta varten tukikohdan tiloihin on rakennettu toinen valvonta- ja käskykeskus, joka on Yhdysvaltain armeijan suorassa alaisuudessa."

 

Voidaanko tästä päätellä, että Suomen nykyinen Mannerheim on lopulta, Suomen median parjaama, Donald John Trump esikuntineen ?

 

Linkki Vastavalkean alkuperäiseen tekstiin yksityiskohtineen

 

Kiitos

Hämis

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Käyttäjän JariPirppu kuva
Jari Pirppu

Ramstein nujertakoot kaikki kominternin ja muiden hörhöjen propagandahyökkäykset yhtenäistä euroopanpuolustusta vastaan,,eläköön vahva eurooppa,-kuolema anarkokommareille,-amen !

Käyttäjän JanisPetrus kuva
Juha Hämäläinen

Määrittele "hörhö" ja "vahva Eurooppa", joka seisoo omilla jaloillaan. Kiitos.

Muuten kommenttisi on sekavaa höttöä, josta ei ala keskustelu.

Tuo "anarkokommari" voisi vähän aueta, jos kerrot onko kyseessä Kiina, P-Korea vai Venezuela tai jopa Kuuba! Vai tarkoitatko EU-komissiota ?

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Tämähän on hieno uutinen. Toivottavasti se noteerataan Kremlissä että eivät lähtisi kolmatta kertaa yhdistämään Suomen suuriruhtinaskuntaa Venäjään.

Käyttäjän JanisPetrus kuva
Juha Hämäläinen

Pidätkö suurkomentaja Trumpin linjaa parempana, kuin itsenäistä ja riippumatonta puolustusta ?

Pelkosi siitä, että Putin vie päätöksentekovaltasi saa sinut luovuttamaan sen Trumpille.... Logiikkasi ontuu vai oletko kuitenkin mielelläsi toisten käskettävänä ?

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Pidän parhaimpana sitä menetelmää joka varmimmin pitää Putinin omalla puolellaan.

Putinin kannalta on tietysti parasta että naapureilla on ns. itsenäinen ja riippumaton puolustus. Se on helpoin murtaa. Me emme pärjää yksin.

Käyttäjän JanisPetrus kuva
Juha Hämäläinen Vastaus kommenttiin #5

Varmuudella emme pärjää, kun meillä on joukoissamme kaltaisianne Herra Mirala.

Muuttakaa kauemmas, jos pelottaa. Turvallista lienee jenkeissä, jonka sotahimo petrodollarin puolustamiseksi ajaa meitäkin osaksi tulevaa rähinää.......

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Älähän mene henkilökohtaisuuksiin gospodin Hämäläinen. Minä en pelkää teitä putinisteja, turha pelotella. Jos ystävänne tulevat kolmannen kerran ajamaan minutkin evakkoon, niin siitä vain:)

Käyttäjän JanisPetrus kuva
Juha Hämäläinen

En minä pelottele ketään. Itse kerroit pelkääväsi, joten ehdotin miten toimia.

Tuo putinisti läppä on niin väsynyttä, että. Keksi jotain parempaa vai onko levy juuttunut kiinni ?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset