*

Kreikan Hämis "Tiedän vain sen, etten tiedä mitään."

Naisen orgasmi on puolikas!

HS-viikko lehti, joka ilmestyy perjantaisin tiesi kertoa, että 90% miehistä saa orgasmin yhdynnässä, kun naisista vain 50% pääsi ekstaasiin.

 

Tämä lienee onnellisuuden mittareiden lukemissa ainakin yhtä suuri, jos ei suurempi ongelma, kuin naisten Euron 80 centtiin asettuva vertaus.

 

Onko ongelmalle tehtävissä jotain vai poistuuko se sukupuolineutraalilla lähestymistavalla, kun sen jälkeen voidaan kertoa, että Suomessa henkilöt  saavuttaa keskimääräisesti 70 prosenttisesti orgasmin ?

 

Rakastelkaa ihmiset! Maailman lopun vastaanotto on kauniimpaa sängyssä!

 

Kiitos

Hämis

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (18 kommenttia)

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Ratkaisu 1: Lisätään yhdyntöjen määrää 1,1:llä ja näissä mies keskittyy vain naiseen.

Ratkaisu 2: Lopetetaan yhdynnät tasa-arvoa ja siten myös perustuslakia loukkaavina. Feministeiltä on mennyt ko. ongelma totaalisesti ohi mutta vielä ehtii laittaa lakialoitteen.

Ratkaisu 3: Siirrytään nykyistä tahtia nopeammin tavoiteltuun sukupuolettomaan eunukkiyhteiskuntaan jolloin sukupuolten väliset ongelmat lakkaavat kokonaan.

Helppoa kuin heinänteko.

Käyttäjän JanisPetrus kuva
Juha Hämäläinen

Tai kenties kaikki tasapuolettomat pitää kouluttaa tasapuolettomuuskursseilla käsityö tasapuolettomiksi. Tietysti valtiovallan valtuuttamilla tasapuolettomuuskouluttajilla varustetuilla kursseilla.

Käyttäjän JouniHalonen kuva
Jouni Halonen

Jäin hiukan miettimään tuota 10% miehistä.

Käyttäjän JanisPetrus kuva
Juha Hämäläinen

Tämä ilmiön syistä on syytä välttää keskustelua ainakin näin päivälähetyksissä, koska se saattaa aiheuttaa pahennusta, mutta ilmi selvästi myös miehet osaavat näytellä!

Käyttäjän MarkkuTurpeinen kuva
Markku Turpeinen

Orgasmi on kovasti yliarvostettu asia parisuhteessa :). Sen saa jos haluaa, ei saa jos päkittää. Lienee pieni osuus niistä ihmisistä, jotka fysiologisista syistä ei orgasmia saa, joten saamattomuus kumpuaa useinmiten raskasjuokuisesta pururadasta vasemman ja oikean korvan välissä.
Jos taas kumppanin vehkeet eikä maltti/ taito riitä, on keksitty julmettu määrä vimpstaakkeja, joilla puutteet parannetaan.

Käyttäjän JanisPetrus kuva
Juha Hämäläinen

Noita vipstaakeja on ihmisellä luonnostaan kymmenen käsissä ja yksi suussa (Hämiö)

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen

Myös naisen metriä tulisi lyhentää ainakin 80cm:iin, silloin voitaisi järjestää vain yhdet urheilukilpailutkin, ei tarvitsisi naisten ja miesten lajeja. Naiset vain hyppäisivät pituutta, heittäisivät keihästä tai juoksisivat, oman metrimittansa mukaisen matkan.

Myös naisen aikaa tulisi lyhentää. Eli jos olisi myöhässä vaikka puolisen tuntia, niin naisen kohdalla tämä voitaisiin katsoa vaikka vartiksi.

Onhan nämä evoluution ja luonnon muovaamat sukupuolierot, näin nykyaikaisen tasa-arvoisen yhteiskunnan aikana, hiukan perverssi tilanne.

Käyttäjän JanisPetrus kuva
Juha Hämäläinen

Tehtäisiinkö tasapuolettomasti ja lyhennetään kaikkien metriä 10 cm!

Tämä loisi todellisen tasa-arvottomuuden tähän tasapuolettomuuden aikakauteen ja kisatkin olisi mielenkiintoisempia uusien lajien MM-tulosten kera. 90 metrin juoksun MM-henkilöksi pääsisi helposti ja sarjoja tulisi rutkasti lisää, koska henkilöiden jako olisi pakko suorittaa painon mukaan, kun säkkien sijainti ei enää voisi tasoittaa henkilöintiä.

Työaikalyhennys voisi olla riidassa päähenkilön kikyttämisen kanssa, mutta siitäkin selvitään, kunhan perustetaan henkilölautakunta pohtimaan asiaa.

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen

Jos jako suoritettaisiin painon mukaan, niin naisten kohdalla ongelmaksi muodostuisi se, ettei naisen painosta saa yksinkertaisesti puhua. Ehkäpä myös naisten painoa tulisi muokata, siten, että vaikka olisi minkä painoinen, naisen kohdalla kyseessä olisi aina ihannepaino?

Käyttäjän JanisPetrus kuva
Juha Hämäläinen Vastaus kommenttiin #9

Hei sinä olet aikaasi jäljessä! Seuraavissa olympiadeissa ei ole naisia ja miehiä vaan henkilöitä ja kerrankin voidaan jakaa kirjaimellisesti henkilökohtaisia mitaleita!

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen Vastaus kommenttiin #10

Aivan, sitten kun olemme kaikki sukupuolettomia, ei tarvita miesten ja naisten lajeja edes olympialaisissa. Ei tarvita myöskään sukupuolenvaihdosleikkauksia, kun ei enää ole sukupuolia.

Pitäiskö seuraavaksi tämän jälkeen, alkaa pikkuhiljaa ajamaan ihmiset samoihin aatoksiin, niin erimielisyydetkin loppuisivat, kun ei saisi olla kuin yhtä mieltä?

Käyttäjän JanisPetrus kuva
Juha Hämäläinen Vastaus kommenttiin #13

Mielipidetasapäisyyttä on jo havaittavissa ja oikeustoimet tasoittaa lopulta koko ajatustien, kuin lana hiekan.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Sääliksi käy niitä pareja, joissa mies kuuluu siihen 10 % vähemmistöön ja partneri siihen 50 % joukkoon , jotka eivät saa orgasmeja.

Toivottavasti nuokin parit jaksavat kuitenkin vuodesta toiseen tavoitella sitä ensimmäistä yhteistä orgasmiaan.

Käyttäjän JanisPetrus kuva
Juha Hämäläinen

Kenties nämä ovat vähintäänkin harrastenäyttelijöitä ja koko toimitus on silloin harjoittelua.

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen

Juha, jos miesten orgasmiosuus on 90%, niin otsikossasi on pieni laskuvirhe. Naisten orgasmi on silloin 5/9 eli selvästikin yli puolikas ;)

Käyttäjän JanisPetrus kuva
Juha Hämäläinen

Elä nyt ala pilkkuja fiilaamaan, kun leppäkertutkin on menossa koisaamaan....

BTW. Mä en osaa laskea muuta, kuin housut pikkujouluissa, joten ei ole meitin konttorin virhe ja vaikka olisikin me kannetaan vastuuta Kataisesti

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen

Juha, laskutaitosi on kadehdittava.

Käyttäjän pekkalampelto kuva
Pekka Lampelto

Orgasmia parempi on varmaan pitkään jatkuva orgastisuus.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset