*

Kreikan Hämis "Tiedän vain sen, etten tiedä mitään."

Poliittisesti korrektia sananvapautta.

Aikamme näyttää olevan täynnä sananvapautta. Yli miljardi Twiittiä, FB-päivitystä ja blogia päivittäin. Wanha kansa sanoi: „Moni kakku päältä kaunis, mutta sisältä silkkaa ….....“

 

City Uni of London, brittien journalismin kehto on äänestänyt, että kampuksella kielletään sanomalehtiä. The Sun, Daily Mail ja Express – lehdet kiellettiin, koska ne kirjoittavat pakolaisia vastustavia, mustamaalaavia ja islamofobisia artikkeleita.

 

Mall Galleria, Lontoossa joutui perumaan taiteilijanimellä Mimsy toimivan taiteilijan näyttelyn, jossa pienet halinallet ovat puutarhajuhlissa ja näiden takana on samoja nalleja konekiväärein varustettuja ISIS taistelijoita. Tämä diodrama muistuttaa Art Spiegelmanin „Maus“ - kirjaa, jossa natsi-kissat jahtaavat juutalaisia hiiriä, tosin päivitettynä tähän päivään. Näyttelyn tilalle on saatu vähemmän islamofobinen Jamie McCartney:n „The Great Wall Vagina“, jossa esitellään yhdeksän metrin matkalla feminiinisiä ulkosynnyttimiä.

 

Real Madridin vaakunasta on pudonnut kristillisyyden symboli risti pois. Tämä tapahtui heti uuden sponsorin kanssa solmitun sopimuksen jälkeen. Uusin sponsori tulee Abu Dhabista!

 

Kenties seuraavaksi poistetaan EU-lipusta kaksitoista keltaista tähteä, jotka kätkevät sisäänsä kristillistä symboliikkaa. Arséne Heitz teki 1955 lipun muotoonsa ja ajatteli Neitsyt Mariaa kruunu päässään ympäröitynä kahdellatoista tähdellä.

 

Poliittinen korrektius vaikuttaa myös isoihin konserneihin. Kelloggs veti mainoksensa Breitbart-sivustolta pois, koska sivusto „ei sopinut konsernin arvomaailmaan.“ Lego lopetti mainontansa Daily Mailissa samasta syystä. Nämä kaksi bisneksen korrektiuden esimerkkiä maailmalta ja onhan meillä Suomessa oma „Mitä Vittua – boikottimme“!

 

US-yliopistojen kirjastoissa liimataan varoituksia kirjoihin, kuten Ovid:in „Metamorphose“ - teokseen, jossa raiskausen rikosta vähätellään. Stanford University oli edelläkävijä jo 1988, kun heillä siirrettiin sivuun Dante, Homer, Platon, Aristoteles, Shakespeare ja monia muita. Näiden teokset olivat mm. „rasistisia ja seksistisiä“. Samalla linjalla ollaan edelleenkin!

 

Kaikki ovat prioriteettikysymyksiä. Kukaan ei voi kiistää, että Ranskalla on ongelmansa poliittisen islamin kanssa. Viime viikolla Ranskan salainen palvelu löysi taas yhden solun ja suunnitelman terroritekoon. Silti Ranskalla on energiaa yrittää tukkia „Pro-life-militanttien“ turvat. Tämä järjestö ajaa tiukempaa aborttilakia Ranskaan.

 

Jenkit taas haluavat häivyttää kokonaisen kappaleen historiastaan. Yliopistot poistavat kolonialismin ja orjuuden jälkiä muuttamalla mm. rakennuksien nimiä unohtaakseen kokonaisen aikakauden!

 

Eurooppa, USA ja Britit poistavat kiireellä kaikkea mikä voisi edes kuvitelmissa aiheuttaa jonkun asteen pöyristymistä, tuskaa tai huolta. Kirjailija Bret Easton Ellis nimesi tämän seurauksena kasvavan sukupolven „pelkureiden sukupolveksi“.

 

Poliitisen islamin kannattajat nauravat partaansa lännen poliittisen korrektiuden kitkettyä kristillisyyden orjantappurat pois puutarhasta, sekä historiasta liberalisoimalla kaiken absurdisti ja ilman itsekontrollia.

 

Bristol University Briteissä on tulessa. Uni ei anna filosofi Roger Scruton:ille tilaa, koska Rogerin mielipiteitteet samansukupuolisesta avioliitosta ei sovi agendaan. Samaan aikaan samassa yliopistossa on kuitenkin tilaa radikaalia islamia saarnaavalle imaanille. Poliittisesti korrektissa yliopistossa on konservatiivinen ajattelija vaarallisempi, kuin ISIS-saarnaaja! Lontoon entinen pormestari nimesi ilmiön „Poliitisen korrektiuden Boko Haramiksi“.

 

Huipennuksena tälle kaikelle asetetaan kehään Orlandon Gay-club ammunnan jälkeen islamisteja syyllistäneen Gaystream -lehden FB-sivun poistaminen. Gaystream – johtaja David Berger kritisoi kovin sanoin Kölnin Gay-museon johtajan Birgit Bosoldin lausumaa: „Gay ihmisten on pelättävä radikaaleja islamisteja enemmän valkoisia heteromiehiä. Twitter sulki kuuluisan islamia arvostelevan homoseksuaalin Milo Yiannopouloksen tilin liian kovan islam - arvostelun takia. Toiseen suuntaan tämä sensuuri ei toimi, vaikka Twitter on perustanut omatoimisen sensuurijaoston „Trust and Safety Council“

 

Interwebin aika olisi voinut olla sananvapauden kultainen aika, mutta poliittisen korrektiuden diktatuuri tuli väliin ja suurimmaksi voittajaksi julistetaan poliittinen islam!

 

 

 

Kiitos

Hämis

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

17Suosittele

17 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (17 kommenttia)

Käyttäjän JanisPetrus kuva
Juha Hämäläinen

Varmuuskopio jos tämä ei ole poliittisesti korrekti kirjoitus (Hämiö)

https://vapaakulkija.wordpress.com/2016/12/12/poli...

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen

Totalitariaa kohti ollaan menossa kovaa vauhtia.

Käyttäjän JanisPetrus kuva
Juha Hämäläinen

Tuossa on vain pintaraapaisu tähän apinateatteriin.

Huvittavinta on että viimeksi "vapautensa" saaneet homoseksuaalit on jo liittyneet sensuurin uhreihin.....ja silti kannattavat poliittista korrektiuutta, vaikka juuri se tappaa heidänkin taisteleman "vapauden"....

Käyttäjän AriKananen kuva
Ari Kananen

Kiitos loistavasta kirjoituksesta.
Olemme jännän äärellä kun suurin ongelma ei ole se mistä asioista puhutaan, vaan miten siitä pihutaan ja miten siitä saa puhua.

Käyttäjän JanisPetrus kuva
Juha Hämäläinen

Kiitos kiitoksista.

Nyt olisi mielenkiintoista tietää missä kaikki Suomen poliittisesti korrektit on.

Olisi mielenkiintoista kuulla näiden ihmisten mielipiteitä tämän läpileikkauksen suunnasta ja lopputuloksesta.

Oma veikkaukseni on että kun pirulle antaa pikkusormen, se vie koko käden ja takaisin sen joutuu taistelemaan.

Käyttäjän TuomoGren kuva
Tuomo Gren

Muuten hyvä lista. Mutta vähän särähtää se, että nähdään sananvapauden vastaisena jos ottaa mainoksia joistain lähteistä pois.

Jos minulla on liike, on nimenomaan minun vapauteni laittaa mainontaa niihin paikkoihin joihin näen sen sopivaksi. Ei kai minun yritykseni olisi pakko tukea ties mitä.

Miten olisi jos maahanmuuttokriittinen perustaisi firman jolla olisi vaikka tosimiesten kellonkorjausta ; Olisiko hänen mainostettava mielestään tarpeettoman liberaaleissa lehdissä ja nettisivuilla jotta ei vastustaisi sananvapautta? Tuskin!

Käyttäjän JanisPetrus kuva
Juha Hämäläinen

Yleensä nämä "poistot" tulee yhteisön paineesta, jota Suomessakin käytettiin onnistuneesti MV-lehden mainosten karkottamiseen.

Totta on ettei mainostajalla ole mitään velvollisuutta mainostaa missään, mutta jos paineen alla katkaistaan pitkiä sopimuksia herää väkisin kysymys miksi.

Käyttäjän kyy kuva
Mark Andersson

Miksikö? Rahan takia tietysti. Etiikka ja moraali ovat pelkkää kulissia.

Käyttäjän kyy kuva
Mark Andersson

Historia toistaa itseään.

Ei tarvitse olla ennustajaeukko tulevaisuuden nähdäkseen. Historian kouluopinnotkin riittävät siihen.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Mitenkäs yleensä on käynyt kun päättäjät halveksivat kansan mielipidettä. Suomen tapauksessa mielipiteitä ei haluta edes kysyä koska tiedetään suuren enemmistön näitä vastustavan.

Käyttäjän JanisPetrus kuva
Juha Hämäläinen

Tuuli on kääntynyt ja herrat tietää sen. Hädissään kieltävät kansanaloitteita, jotta voisivat riehua ryöstöretkellään vielä hetken, kunnes kaikki romahtaa lopulta.

Käyttäjän deneidez kuva
Petri Pakarinen

Tätä kaikkea vastaan nousee vastavoimia ja on noussutkin. Uusin esimerkki noista vastavoimista on Trump, jota ei pahemmin kiinnosta olla poliittisesti korrekti. Ihimiset ovat siis jo kyrpiintyneet nykyiseen menoon jo siinä määrin, että he äänestävät ketä tahansa, jos tämä henkilö on vain tätä nykyistä hullutusta vastaan. Tietenkin vaarana on, että joku oikeasti vaarallinen pääsee valtaan jossain vaiheessa ja sitten rupeaakin tulemaan oikeasti ruumiita.

Käyttäjän JanisPetrus kuva
Juha Hämäläinen

Valitettavasti ruumiita on alkanut tulemaan jo näiden puupäiden aikana, joihin kansa on kyllästynyt.....

Suuri lopullinen rähinä tulee väistämättä oli johdossa sitten kuka tahansa.
johtajista riippuu onko rähinä organisoitu vai tapahtuu itsekseen itseohjauksella.

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo

Asiallista tekstiä. Kiitos.

Taannoin N-Liiton tyly sananvapauden puuttuminen oli Suomessakin tapetilla ja sille naureskeltiin, ainakin julkisuudelta piilossa, ivallisesti. Nyt sitten tätä samaa sananvapautta suitsitaan urakalla, koska sanavapaus ei olekaan sitä ' oikeaa ' ja aitoa(?) sananvapautta. Vai onko nyt kuitenkin kyseessä ehkä sittenkin eri sananvapaus ??

' kuttu vimmasteli ' - lehden julkinen tuomitseminen yhteiskuorossa osoittaa hyvin, mihin suuntaan myös Suomessa ollaan nykyään menossa. Esimerkkinä vaikkapa viime aikoina esille tullut rajoittuneen maailmankatsomuksen omaava pääministerimmekin, joka paheksuu voimakkaasti median kautta vapaata informaatiota ja samalla kuitenkin poimii rusinat länsimaisesta arvomaailmasta.

Ollaanko me oikeasti ihan tyhmiä vai muuten vaan vietävissä ?

Käyttäjän JanisPetrus kuva
Juha Hämäläinen

Suomi on osa uusneuvostoliittoa, jonka moskeija on pystytetty Brysseliin. Sieltä komissimaamit huutaa oikeaoppisuuden saarnoja ympärilleen ja kuuliainen alamainen Arkadianmäenapinateatterissa tekee mitä käsketään.

Suomalainen näyttää olevan kovasti helposti vietävissä.....Lieneekö vesijohtovedessä jotain vai johtuuko tämä omanajattelun toisenvaiheen varhaisdementoituminen kaljatölkeistä irtoavasta, jostain, puullo kädessä finni vielä ajatteli itse, ainakin ajoittain.

Käyttäjän JuhaniVinberg kuva
Juhani Vinberg

Poliittinen korrektius on esimerkki vahvistusvinoumasta http://skepdic.com/confirmbias.html

Käyttäjän JanisPetrus kuva
Juha Hämäläinen

Vahvistusvinouma kuulostaa melkein tieteelliseltä ja huomattavasti mediaseksikkäämmälle, kuin poliittinen korrektius.

Kiitos linkistä, johon useimpien pitäisi tutustua.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset