*

Kreikan Hämis "Tiedän vain sen, etten tiedä mitään."

Kiky mietintö

Helsinki (Al-Satiiri News)

Valtioneuvoston asettama KIKY – neuvottelukunta on saanut mietintönsä päätökseen. Mietintö esiteltiin tänään valtioneuvostolle. Mietintö korostaa kilpailukykyparannuksia „hukka-ajan“ vähentämisellä. Päämiesministeri Vispilä-Vatula ja Työttömyysministeri Pihvi Linström ovat ottaneet positiivisen kannan mietintöön ja ehdottaa sen käyttöönottoa sellaisenaan pikaisesti.

Mietinnössä kerrotaan suomalaisen keskiverto ihmisen viettävän keskimääräisesti seitsemän tuntia vuorokaudessa sängyssä! Tämän ajan kansalaisen velvollisuudet kuluttajana ja työntekijänä jäävät täyttämättä. „Nukkuessaan ei kuluteta tai tehdä työtä ja tämä näkyy talouden käyrissä selvästi“ Kertoi alustuksessaan Tohtori, tohtori, professori, tohtori Nahka R. Uoska. „Hukkaan heitetyn ajan aiheuttama vahinko kansantaloudelle on useampia miljardeja vuodessa.“ Teroittaa tohtori, tohtori, professori, tohtori Uoska. „Jos kuluttajat käyttäisivät nukutun ajan kulutukseen tai työntekoon olisi Suomen talous pikaisesti tasapainotettu.“

„Helsingin, Turun ja Oulun yliopiston unitutkimuksen määrärahoja lisätään välittömästi.“ Kertoo Sadanpäämies Vispilä-Vatula. „Helsingin yliopiston johtava unitutkija Matti Nukku suosittelee siirtymäaikaa uuteen Kiky-rytmiin siirtymisessä. „Pikainen siirtyminen uuteen rytmiin voi aiheuttaa ongelmia, mutta hiljalleen kuluttajamuurahaisen saa totutettua kestämään, jopa täysin ilman unta. Tästä meillä on jo tehty kokeita ja tulokset ovat positiivisiä.“

Valtioneuvosto juhlii tapausta yli yön näyttäen esimerkkiä kuluttajamuurahaisille nukkumisen vähentämisen tuomasta piikistä kulutukseen.

Takaisin, kippis, studioon….HIK!

 

Päätoimittelija

Al-Satiainen

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän JanisPetrus kuva
Juha Hämäläinen

Tämä onneton alusta kaipaa hieman hekotusta natsivainojen ja muiden päivää, päitä ja näppiksiä polttavien kysymyksien sekaan ?

Hymyilkää, kun vielä voitte!

Kiitos
Hämis

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset