*

Kreikan Hämis "Tiedän vain sen, etten tiedä mitään."

Kristalliyöt ovat palanneet Eurooppaan ?

Saksassa on uusi „kristalliyö-aalto“. Maahanmuuttovastainen äärioikeistolaiseksi määriteltyllyn AfD (Alternative für Deutschland) puolueen jäsenet ovat joutuneet väkivalta-aallon kohteeksi.

 

Viimeisin isku tehtiin neljän miehen toimesta ja kohteena oli AfD-ryhmän puheenjohtaja rheinland-pfalzin valtuustosta. Uwe Junge joutui takaa päin suoritetun iskun kohteeksi Mainzin hallituskorttelissa 30.08.2016 illalla. „AfD-Schwein!“ solvauksien lisäksi Uwe sai vakavia vammoja päähänsä. Neljän miehen suorittama hyökkäys oli hyvin suunniteltu ja toteutettiin organisoidusti.

 

Eräässä vaalitilaisuudessa AfD – puhujan Jörg Meuthen päälle lensi jäässä oleva kakku, joka ei osunut täysin Jörgin päähän. Jörg pääsi välikohtauksesta lievillä vammoilla takaraivossa.

 

25.08.2016 isketiin useampaan kohteeseen Leizigin alueella. AfD-jäsenien toimistot, ajoneuvot ja liiketilat joutuivat vasemmistoradikaalien hyökkäyksen kohteeksi. Erään AfD-asianajajan toimiston ikkunat lyötiin sisään ja kaupungin valtuuston jäsenen moottoripyörä sytytettiin tuleen. Saman kaupungin valtuuston jäsenen auto poltettiin muutama kuukausi sitten.

 

Toisen AfD:n Leibzigin kaupungin valuutetun yrityksen ikkunat lyötiin sisään ja yrityksen seinät sotkettiin mustalla ja punaisella maalilla ja sisätiloja sotkettiin perusteellisesti.

 

„Tämän vasemmistoväkivallan kiihokkeena on valtamedian lietoma viha „äärinationalististaoikeistolaisia“ vastaan ja poliisi ei ole tilanteen tasalla, eikä kykene turvaamaan kansalaisten turvallisuutta“, Kommentoi AfD-johtaja Frauke Petry.

 

Toisaalta Saksan poliisilla ja oikeuslaitoksella on aikaa ja resursseja puuttua yksittäisiin tatuointeihin! Fürth:in kunnan Zirndorf:in maauimalasta poistettiin eilen itä-eurooppalainen pakolaisstatuksella Saksassa oleskeleva mies jolla oli hakaristi tatuointi käsivarressaan ja vuonna 2015 saman alueen maakuntaoikeus tuomitsi erään saksalaisen miehen rintaan tatuoidun hakaristin ja Hitler-tervehdyksen vuoksi viideksi kuukaudeksi vankilaan.

 

 

Onko vasemmalta tuleva Kristalliyö parempi, kuin oikea kristalliyö ?

 

 

Kiitos

Hämis

 

Linkit:

http://www.mmnews.de/index.php/politik/82280-gewalt-welle-gegen-afd

http://www.mmnews.de/index.php/politik/81771-afd-anschlaege

https://www.alternativefuer.de/afd-bundesvorstand-serie-von-anschlaegen-gegen-afd-mitglieder-ist-eine-schande-fuer-deutschland/

https://www.alternativefuer.de/petry-die-saat-der-verteufelung-der-afd-geht-auf/

http://www.sueddeutsche.de/bayern/zirndorf-hakenkreuz-tattoo-gezeigt-1.3144352

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (12 kommenttia)

Käyttäjän rakennusliikeerbau kuva
Pekka Iiskonmaki

Moni haluaa asua kotonaan ilman kuokkavieraita. Se on hyvin inhimillistä.

Kuka haluaa ruokapöytäänsä vieraita, joille pitää antaa ilmainen ylöspito ja osa palkastaan?

Käyttäjän JanisPetrus kuva
Juha Hämäläinen

Tätä "inhimillistä toivetta" ei kunnioiteta niiden joukossa, jotka ovat valmiita tarjoamaan kaiken vieraalle.

Toiveelle siivet antavia ja valtavirtaa vastaan uiville on viritetty monta rysää ja katiskaa valmiiksi ja keinot ajaa saalis pyydykseen on suoraan "Mein Kampf" - ohjesäännöstä lasinsiruineen ja talon merkitsemisineen.....

Enää puuttuu AfD-kirjojen roviot!

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

Melko hassunkurinen ajatus, että äärivasemmistolaiset, väkivaltaankin valmiit aktivistit olisivat valtamedian kiihottamina liikkeellä. Sen liikehdinnän päävihollisia on kyllä aina ollut valtamedia.

Käyttäjän JanisPetrus kuva
Juha Hämäläinen

Kyllä valtamedian "pyhä sota" nationalismia vastaan vaikuttaa samalla tavalla, kuin kaikki lietsominen yleiseen meilipiteeseen....

Vai uskotko todella, ettei lehtien ja TV:n tarjonta vaikuta ihmisten valintoihin ?

Yhdestä se alkaa flunssakin, kunnes tarttuu seuraavaan ja nykyisin vallalla oleva musta maalaus on flunssan kaltainen ilmiö, jonka jälkiä ei tarvitse etsiä USAria kauempaa

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

Saksalaiseen äärivasemmistolaisuuteen on kyllä jo vuosikymmeniä sitten syväkoodattu viha ja epäluulo Springer-konsernia ym. vastaan. Siksi en usko, että juuri se ääriporukka sanomalehtiä lukemalla tulisi yhtään sen radikaalimmaksi kuin se jo on.

Käyttäjän JanisPetrus kuva
Juha Hämäläinen Vastaus kommenttiin #7

Kenties nämä tapahtumat ovat joidenkin ulkopuolisten johdossa ja syylliseksi ajetaan vasemmistoa. Kuka tietää, mutta vihjeitä valtion puuttumiseen on olemassa, niin oikealla, kuin vasemmalla.

V-miehiä on ollut natsien riveissä ja valtio on maksanut työttömille Pediga-mielenosoitusten vastamieelenosoituksiin osallistumisista.....

Kiivas on taisto ja totuus tulee esiin kunhan kaikki verhot on poltettu...

Käyttäjän heke kuva
Heikki Paananen

Hämis on palannut jälkeen seinälle! Hienoa!

Esititte vain esimerkkejä tapahtumista.
Mikä on teidän vastaus otsikossa esittämäänne kysymykseen?

Käyttäjän JanisPetrus kuva
Juha Hämäläinen

Kiitos tervetulotoivotuksista.....Teitittely ei ole silti tarpeen. Tavallinen huono käytöksinen kansan mies ei titteleitä hamua.

Minä olen huolissani tästä kehityksestä, jota olen seurannut AfD:n alusa asti. Vasemmisto jäljittelee pelottavasti natsien toimia ja sen pitäisi herättää kysymyksiä....

Tuossa listassa ei ole kaikkia tapahtumia, jotka alkavat vaalijulisteita kiinnittävien AfD-jäsenten häirinnästä ja (toivottavasti) loppuvat näihin räikeisiin päällekarkauksiin.

Eurooppa perustaa itseään demokratialle, näin meille kerrotaan, ja demokratiassa kaikilla on oikeus ajatella mitä mielii ja jopa sanoa se ääneen. Tätä teroittaa varsinkin vasemmankäden joukko, joten miksi he vainoavat oikeita ajattelijoita ?

Käyttäjän puppek kuva
Tuomas Karhunen

Vasemmistolainen väkivalta on hyvää väkivaltaa.

Käyttäjän JanisPetrus kuva
Juha Hämäläinen

Näin on viisaat sanoneet, mutta siunasivat samalla toisenkin puolen väkivallan, koska elämme demokraattisen maan tasapuolisuuteen ja syrjimättömyyteen pyrkivässä tasavallassa, jossa kaikille/a on samat oikeudet ?

Käyttäjän ArvoPelttari kuva
Arvo Pelttari

Ainakin kaksi ongelmaa on kirjoituksessasi:

1) Nimittämällä mainitsemiasi tekoja uudeksi kristalliyöksi banalisoit natsien väkivallan, joka oli kuitenkin valtion masinoimaa. Siinä on oleellinen ero.

2) Viimeinen kysymyksesi on muunnelma siitä retoriikasta, jossa kysellään onko sejase (yleensä vasemmiston) väkivalta parempaa väkivaltaa.
Vastaus on: Tottakai väkivallan käytössä on eroja. Yleisesti poliisin väkivaltaa pidetään hyväksyttynä. Itsepuolustukseksi tehty väkivalta on pääsääntöisesti hyväksyttyä. Jos väkivallalla voi estää vielä suuremman väkivallan, se on ainakin utilitaristisesta näkökulmasta oikein. Olisiko Stalin pitänyt tappaa?

Käyttäjän JanisPetrus kuva
Juha Hämäläinen

Natsit hyökkäsivät juutalaisten liikkeitä ja juutalaisia vastaan. Rikkoivat ikkunoita, pahoinpitelivät juutalaisia ja sotkivat merkitsemällä juutalaisten liikkeitä.

Nämä vasemmiston urhot tekee aivan samaa, mutta tällä kertaa kohteena on "natsit", jotka ovat vastaan vasemmiston harjoittamaan "tervetuloa kaikki!" - politiikkaa.

Onhan siinä banaania, bataattia ja banaalia isoissa mitoissa!

Näyttää pahasti siltä, että tämäkin väkivalta on "valtion" masinoimaa tai ainakin suosimaa, koska tekijöiden kiinnisaamiseksi ei ole tehty voitavaa.

Tässä tapauksessa voisi veistellä/väännellä tapaasi mukaillen, että valtion johtama poliisi käyttää, tai oikeastaan jättää käyttämättä, viranomaisväkivaltaa jättämällä vasemmiston väkivallan huomiotta, koska kohde on virallisesta linjasta poikkeavaa tai sitä vastaan.

Stalinin tai edes Hitlerin sotkeminen asiaan on minusta sinun keino banalisoida käytettyä väkivaltaa ja johtaa keskustelua nykyvasemmistosta sivuun.........Ja viittaa siihen suuntaan, että kannatat Saksan vasemmiston toimintaa ?

Mielestäni melko banaalia, koska jokaisella on oikeus koskematomuuteen vaikka poikkeaisikin valtavirran mielipiteistä......

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset