*

Kreikan Hämis "Tiedän vain sen, etten tiedä mitään."

Hirsipuu vs. Vasara!

Saksan maahanmuuttovastaiset liikkeet keräävät lisää kannatajia, kuten Suomessakin. SPR/DPR ei hallitse tilannetta. Mirgit ovat ylityöllistettyjä molemmissa maissa. Poliisi on ylityöllistetty molemmissa maissa pakolaistilanteen takia.

 

Pakolaisten aiheuttaman sekasotkun lisäksi molemmissa maissa maiden kansalaiset taistelevat toistensa kanssa. Huudetaan, vastahuudetaan ja lisätään volyymiä tarvittaessa nyrkein tai kättäpidemmällä.

 

Tilanne on huolestuttavaa katseltavaa!

 

Suomessa mielenosoittajat hakkaavat toisiaan ja jahdataan trolleja/rasisteja nettiratsioissa.

 

https://

 

https://

 

 

Saksassa mielenosoittajat hakkaava toisiaan, tutkitaan rikoksesta hirsipuuta mielenosoituksessa kantaneita ja tuomitaan FB-uhkailijoita vankilaan.

 

 

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5U2w4PnP3fg

 

https://

 

https://

 

 

 

 

Kreikassa politikot hakkaavat toisiaan, puoluejohtajia suljetaan vankilaan ja vasemmisto teloittaa oikeistoa.

 

https://

 

https://

 

https://

 

 

 

Suomi on vaiheessa yksi. Saksa vaiheessa kaksi. Kreikka on jo vaiheessa kolme.

 

 

 

Olisiko aika puhua Suomen tulevaisuudesta vaiheessa kaksi ja kolme ?

 

 

 

Kiitos

Hämis

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

7Suosittele

7 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (14 kommenttia)

Käyttäjän JanisPetrus kuva
Juha Hämäläinen

Vasaraa selittämään on syytä linkata pariin kuvaan saksalaisesta Antifa mielenosoittajan käytöksestä "natsi-mielenosoittaja" kohtaan.

http://derachtetag.blogspot.de/2015/10/der-hass-ze...

Vihaa, vihaa ja vihaa! Vihaa lietsotaan kansan väliin ja globalistit nauraa sikarit suussa TV:n ääressä!

Onko järkee vai ei ?

Käyttäjän jlinjama kuva
Jussi Linjama

Ei tässä mitään vihaa tarvita. Tarvitaan laskukonetta. Esimerkiksi Norjassa yhden turvapaikanhakijan aiheuttama kustannus on noin 760 000 euroa (varovainen arvio joka olettaa, että henkilö integroituu täysin kantaväestöä vastaavaksi)

http://www.hegnar.no/okonomi/artikkel551578.ece

En keksi yhtään hyvää syytä, miksi kustannukset olisivat Suomessa oleellisesti erilaiset. Jos näitä miljoonamiehiä tulee vaikkapa 50 tai 100 tuhatta kappaletta, luulisi ministerinkin laskutaidolla loppusumma selviävän.

Kun jonkinlainen summa on selvillä voidaan pohtia, kannattaisiko sillä tehdä jotain muuta. Vertailun vuoksi mainittakoon, että Lähi-Itään rakennettu 30 000 hengen loistohotelli maksaa noin miljardin. Tavallisen, neljän tähden hotellin uima-altaineen saa toki paljon halvemmalla.

Käyttäjän JanisPetrus kuva
Juha Hämäläinen

Saksassa lasketaan virallisesti 12.000 - 15.000 Euroa vuodessa per pakolainen. Kriitikot uskovat tuon olevan alimitoitettu laskelma, koska pitää sisällään vain ylläpitokulut tällä hetkellä.

Välilliset kulut ovat laskijasta riippuen 20.000 - 35.000 Euroa vuosi per tulija.

Saksaan on ennustettu tulevan noin miljoona uuskansalaista. Tämä tulee tekemään Saksasta taas "Euroopan sairaan miehen". Saksan edellisiä "parantumisia" tarkkaillessa tulee eittämättä mieleen 2000 - luvun taite, jolloin Suomi osti ilmaa, 2008 alkanut Saksan pankkien pelastustoimi, jonka maksoi osoittain Suomi........

Onko rasistista olettaa, että tämänkin kriisin "Ydinosan" kuluja aletaan jakamaan EU-verolla tai vastaavalla EVM-himmelillä, joka on demokraattisen päätöksen ulkopuolella ja EU-veronmaksajat vetää rekeä umpihangessa, kunnes jäätyvät pystyyn ?

Käyttäjän topira kuva
Topi Rantakivi

Suomessa Migri maahanmuuttovirasto on antanut kirjanpidossaan:

Keskimäärin vastaanoton kustannukset/henkilö/vuosi:

Toteuma:

2012
16 772 €

2013
17 048 €

TAVOITE 2014: (VMP?)
13 942 €

TODELLINEN TOTEUMA 2014:
20 368 €

Joten nyt jos turvapaikanhakijoita tulee 30 000, niin kansalaisten laskun hinta on
611 040 000 €.
Mutta jos tuleekin 50 000 kuten pääministerimme väitti, laskun hinta on silloin
1 018 400 000 €.

Sopii kysyä pystyykö Suomi enää elättämään ketään, asunnot puuttuu, palvelut puuttuu, kaikki julkinen toiminta hidastuu merkittävästi ja kantasuomalaisten mitta vain räjähtää hallitsemattoman maahanmuuton vuoksi. Olen ennustanut, että tästä ei hyvä seuraa kun media ja muut lehdet vaikenevat tai sensuroivat kaikki keskusteluosiot. Onneksi Uusi Suomi ei mennyt tälle tyhmälle polulle. Ihmisten on pakko saada keskustella eikä vain patoutua keskustelemattomuuteen.

Tulkkeja tarvittaisiin paljon eri virastoissa vieraillessa. Suomenkielen opettamisessa tarvitaan paljon uusia opettajia ja on jo tiedossa, että suomenkielen eri asteisiin koulutuksiin on jonoa 3 kk tai puoli vuotta ja siltikään ei ole takeita koulutukseen pääsystä, koska budjetissa ei ole rahaa kaikille. Tämä jos mikä estää tehokkaasti yhteiskuntaan integroitumisen. Samoin perheenyhdistämisistä ei tiedetä tarkkoja lukuja kuin vasta jälkeenpäin ja niille lapsille pitäisi järjestää erilliset luokat, jotta ne voisivat oppia suomenkielen, samassa luokassa opinnot vain hidastuisivat ja toiset turhautuisivat paljon.

Aiemmin mainitsemani yli 600 miljoonan - 1 miljardin lasku on vain arvio, mutta se voi hyvinkin olla alakanttiin ja kohota paljon suuremmaksi.

Asuntoasioissa on päätetty vastikään, että turvapaikanhakijat olisivat ensisijaisia hakijoita eikä ne pienipalkkaiset tai asunnottomat suomalaiset ole tärkeimpiä, ties mitä bisnestä mahtaa olla taustalla kun tiedämme Luona Oy:n osakkaissa olevan entisiä poliitikkoja taas kerran kähmimässä ylimääräisiä tienestejä oman edun vuoksi. Siinä ohessa halvemman vuokra-asunnon jonotus pitenee entistä suuremmiksi ja se lietsoo niitä suomalaisia vihaamaan typerää maahanmuuttopolitiikkaa vastaan. En hyväksy minkäänlaista väkivaltaa eikä kohdennettua pilkkaa pelkästään turvapaikanhakijoihin vaan kohde pitää olla nimenomaan ne päättäjät, ketkä ovat sinisilmäisyyttään avanneet näille turvapaikanhakijoille ohituskaistat.

Lisärahaa maahanmuuttoon 94 miljoonaa on pelkkä vitsi ja loukkaus nuoremmille suomalaisille, ketkä eivät vieläkään saa töitä vaan pysyttelevät työttöminä.

Käyttäjän JanisPetrus kuva
Juha Hämäläinen Vastaus kommenttiin #6

Karua, mutta totista totta. Tuo viittauksesi päättäjiin kohdistuvasta "vastuunkannon" vaatiminen on valitettavan vaikeaa nykyisessä systeemissä.

Saksa on jo saanut ennakkotapauksensa, ja ei varmuudella kestä kauaa, kun suomella on omansa, mitä tulee politikoiden arvotelemiseen.

http://janispetrus.puheenvuoro.uusisuomi.fi/205234...

Toinen tapaus Saksasta on vireillä tuon "hirsipuun" kautta. Se että mielenosoituksissa kannetaan hirsipuuta, jossa on paikat johtajille on rikos!
Huolestuttavaa, koska TODELLINEN johtaja uskaltaa kävellä ihmisten seassa, eikä piiloudu tekemiään tyhmiä päätöksiä lakien ja tuomioistuimien taakse.

Käyttäjän MargaretaBlafield kuva
Margareta Blåfield

Eihän kyse ole siitä, että jollekin rahasummalle etsittäisiin käyttöä.
Mutta poliisin ammattitaitoa ei kannattaisi haaskata valvomaan turhia mielenosoituksia.

Käyttäjän JanisPetrus kuva
Juha Hämäläinen

Tuossa on vinha perä. Miten kauan poliisin rahkeet riittää pitämään yhteiskuntarauhaa pystyssä, kun on normaalit työt, pakolaisten lisätaakka ja omien "kahden leirin" väliset kahnaukset kirsikaksi päälle.

Miten Oy Suomi Ab on valmistautunut ?

Saksassa tehdään kiireellä kahteen jakautunutta poliisia. Tosi poliisit ja puolipolliisit. Puolikkaiden koulutus on myös puolikas, eli opiskelluaika on puolitettu. Tälllä pyritään siirtämään kokopoliisien työpanosta todellliseen poliisityöhön ja puolikkaita järjestyksen valvontaan. Saksa on huomannut, ettei yksityinen sektori turvallisuusyrityksineen ehdi vastaamaan kysyntään......

Suomi laskee edelleenkin turvafirmojen kurssinousuun vai tehdäänkö itse jotain ???

Käyttäjän jlinjama kuva
Jussi Linjama

Kyllähän poliisin resurssit riittävät - nykyään kun voi katsos asioida sähköisesti. Saksalaiset eivät ilmeisesti sitä tiedä.

Asuinkunnassani ei ole yhtään poliisia. Naapurikunnassa on pari, mutta he ovat kesän lomalla. Sama suuntaus näyttää olevan kaikkialla, ainakin Itä-, Pohjois- ja Keski-Suomessa:

http://www.savonsanomat.fi/uutiset/kotimaa/poliisi...

Todellisuudessa yhteiskuntarauhan ylläpitämiseksi on armeija ja reservi. Se pitäisi vain voida jalkauttaa huomattavasti paljon nykyistä nopeammin kaduille, jos tilanne syystä tai toisesta kärjistyy.

Käyttäjän JanisPetrus kuva
Juha Hämäläinen Vastaus kommenttiin #8

Armeija on jo käytössä esim. Sloveniassa! Suomikin on varautunut tällä lailla isompien keinojen käyttöönottoon:

https://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/2011/201115...

Sitten onkin kyyti kylmää ja Saksan Schäuble on ennakoinut:

https://www.youtube.com/watch?v=yB6eRCiN3ms

Tekstit asetuksista.

Käyttäjän MargaretaBlafield kuva
Margareta Blåfield Vastaus kommenttiin #9

Onhan Torniossakin otettu armeija apuun.

Käyttäjän jlinjama kuva
Jussi Linjama Vastaus kommenttiin #10

No siitä laatikoiden kanniskelusta olisi kyllä varmaan muuttofirmakin selvinnyt.

Käyttäjän MargaretaBlafield kuva
Margareta Blåfield Vastaus kommenttiin #11

Eiköhän heillä ollut muutakin tehtävää?
Mitähän muuttofirma olisi laskuttanut?

Käyttäjän AOBrusi kuva
Antti Brusi

Sinänsä noista pakolaisista. Antaa tulla vaan, kyllä tänne mahtuu. Euroopasta olen jälleen huolissani. Tämä osa telluksesta ei niin solidaarinen ole.

Sakemannien insinööri taidonnäyte jo tuli nähtyä. Eikä fransut tai britit sen parempia ole. Englannissa kukoisti euroopan toiseksi suurin natsipuolue justiinsa ennen toista maailmansotaa. Eikä Ranskakaan ole siitä paljon jäljessä ollut. Vichy maistui. Italia pukkaa trendejä maailmalle ja Espanja on muuten vain. Balkaniilla tarvitaan taas hakkapelittahenkeä. Meinaan ruåttalaiset on aina olleet kovia sotimaan, jelppiä tosin ovat tarvinneet.

Pakolaiset sopivat kuvioon. Keskitysleireillä on vielä käyttöä.

Tai sitten lähdetään porukalla Irakiin...pakolaisiksi.

Käyttäjän jlinjama kuva
Jussi Linjama

Nyt on Ruotsi ottanut kovat keinot käyttöön: Se pyytää NATOlta apua pakolaiskriisiin!

Minkälaista apua?

No tietenkin apua vihaisten puheiden sensuroimisessa:

http://www.friatider.se/regeringen-beg-r-nato-hj-l...

Eikö kukaan muu ole sitä mieltä, että joku ruotsalainen voi ihan oikeasti, ilman Venäjän apuakin olla hallituksen kanssa eri mieltä nykyisin harjoitettavasta politiikasta? Tämähän alkaa lähestyä jo kirjarovioiden aikaa, jos ei jo ole.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset