*

Kreikan Hämis "Tiedän vain sen, etten tiedä mitään."

Kuka teistä sekoitti kahviini jotain ?

Katselin kaikessa rauhassa uutisvirtaa ja näin yllättäen Arvostetun, Aurinkoisen ja Kaikkien Rakastaman Pääministerimme Sipilän kuvan. Samalla alkoi kahvilisä vaikuttamaan leikkamattomina ylityöprosentteina. Taisi samalla tulla lomarahatkin yhteen syssyyn. Tietysti leikkaamattomina.

 

YliRakastetun Pääministerin aivokuori tehotuotettuine kuorrutuksineen toi mieleen GMO-Soijapavun!

 

Tähän omituiseen aivoitukseen löysin pöytälaatikkoon hylätystä blogikirjoituksesta selityksen:

 

GMO-Soija on monokulttuurikasvi, joka suosii vain omanlaisiensa menestystä. GMO-papu on vastustuskykyinen useimmille haittaeläimille esim. nälkäinen kansalainen. GMO-pääministerin kerrotaan olevan immuuni myös yhteiskunnan sairauksille, kuten aliravitsemus, työttömyys ja mielenosoitukset. Mikä pahinta, GMO-soija on immuuni yhteiskuntasuojeluaineille, joita geenimanipuloijat ovat kehittäneet. Nämä yhteiskuntasuojeluaineet tappavat kaiken muun orastavan kasvun GMO-soijan ympäriltä jättäen GMO-soijan kukoistamaan.

 

GMO-Soijan luoja omistaa patentin papuun ja näin ohjaa sen kehitystä, kasvua ja toimintaa. Tämän patentin omistaa suuret sijoittajat, joten lopullinen yhteenlasku on helppo. GMO-lajit, joita Suomenkin hallituksessa esiintyy useampia, tulee voittamaan tai vähintään alistamaan kaikki muut elämänmuodot oman etunsa eteen.

 

Olisiko syytä lopettaa kahvin juonti ?

 

Kiitos

Hämis

 

PS. Muut Suomeen pesineet GMO-lajit ovat maissi, jota käytetään sikojen lihottamiseen ja Rapsi, jolla ei ole, odotuksista huolimatta, suurta hyötykäyttöä!

 

Ps2: Hymyile se helpottaa!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän DanielMalinen kuva
Daniel Malinen

Olihan noita maatalouden haaveita kuten rapsillakäyvä auto ja shampoon korvaava hamppuöljy. Nytmeillä on äänekosken biovoimala melea meluavista tuulimyllyistä.

Käyttäjän JanisPetrus kuva
Juha Hämäläinen

Biotuotetehdas (Hämiö) Uusi kiitävä sellukattila se on komeasta nimestään huolimatta! Koko BioBioHässäkkä on Orwellilaista uussuomea ei mitään muuta ja kovasti kaadetaan taas puuta!

Käyttäjän DanielMalinen kuva
Daniel Malinen

Jep meluavat tuulimyllyt ja bio... sori sellukattila. Ainoa ero perinteiseen sellukattilaan kuitenkin bio laitoksella on että keitetystä sullusta tuotetaan rakennustarvikkeita, vaatteita, tekstiilejä, lasia, protyylia ja energiaa tai ainakin tarkoitus jotain sinnepäin.

Käyttäjän karirosenlof kuva
Kari Rosenlöf Vastaus kommenttiin #3

Voi kuin olisikin noin, kyllä se raakasellu menee Kiinaan halvimpana jalosteena polttopuun jälkeen mitä puusta voi tehdä. Kotimaahan jää kauniit haaveet edellä mainitusta,

Käyttäjän JanisPetrus kuva
Juha Hämäläinen Vastaus kommenttiin #3

Tai ainakin TARKOITUS, ehkä kenties, jos kehitykseen sijoitetaan riitävästi jotta ehkä voimme voittaa ongelmat ja saada kehityksen alkuun ja kenites kukaties ehkä, jopa mahdollisesti loppuun.......

Lyhyesti: Minulle on unelma, jota ei kannata miettiä enempää, jos veronmaksejat ei sijoita satoja miljoonia.....ja sittenkin se on vain unelma.......

Ota Daniel selvää mitä siellä oikeasti suunnitellaan ja miltä pohjalta (hämiö)

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset