*

Kreikan Hämis "Tiedän vain sen, etten tiedä mitään."

EKP on ryöstetty!

Euroopan keskuspankki (1) on viimein tunnustanut joutuneensa röyhkeän ryöstön kohteeksi viime perjantaina. Koko viikonlopun medioita ja markkinoita kiusannut sitkeä huhu ryöstöstä on todennettu EKPn toimesta. EKP ilmoittaa tiedotteessaan, että pankista ryöstettiin 1,14 biljoonan (1.140 miljardin tai 1.140.000 miljoonan (siis 100.000 loton päävoitton)) Euron edestä bittivaluuttaa.

 

Röyhkeät ryöstäjät siirsivät EKP-valvontakameroiden edessä kyseisen fiat-rahasumman pieneen kannettavaan massamuistilaitteeseen, jota kansanomaisesti kutsutaan „USB-tikuksi“. Kyseinen Fiat-raha oli tarkoitettu Euro-alueen kriisimaiden kautta sirrettäväksi Euroopan ja USAn kyltymättömien „minotaurus-pankkien“ ammottavaan kitaan tulevasta maanantaista alkaen. Nyt on epäselvää millä „minotaurusta“ syötetään, jottei se tuoteuta uhkaustaan syödä koko Euro-alueen taloutta alkuruuaksi, USA-taloutta WallStreet-kastikkeella ja FED-potuilla pääruoaksi ja Aasian taloutta Venäjä-kuorrutuksella jälkiruoaksi.

 

Valvontakameroiden mukaan EKP-holveissa on ensinnä häärännyt eräs hyvinkin tunnettu suurrikollinen „Euro-Draghi“ (2) liigansa kanssa (3,4,5,6,7). Tämä ryhmä oli aikaisemmin viikolla mahdollistanut tapahtuneen ryöstön luomalla varastetun summan tyhjästä (8).

 

Ryöstäjäksi on valvontakameroiden avulla tunnistettu kansallismielinen useiden Euroopan maiden kansalaisista koostuva rikollisjärjestö Sal´ Al´iitto, jota etsitään koko Euroopan, jopa maailman laajuisesti. Järjestö on ilmoittanut pitävänsä Eurooppaa panttivankinaan ja kertonut tiedotteessaan monistaneensa USB-tikun sisällön sekä uhannut siirtävänsä jokaisen EU-kansalaisen tilille miljoona Euroa, jos heidän jäseniään pidätetään tai muuten häiritään pakomatkalla.

 

Järjestö vaatii Euron lakkauttamista, 1,3 miljardia maksaneen EKP-tornin (9) muuttamista palvelukodiksi Euroopan varattomille vanhuksille, kansallisien keskuspankkien vapauttamista EKP-orjuudesta, Euro-parlamentin välitöntä sulkemista, paluuta kansallisiin valuuttoihin, perustuslakituomioistuimia kaikkiin Euroopan valtioihin ja veroparatiisien sekä korruptioituneiden yksityispankkien kansallistamista.

 

Järjestö on ilmoittanut alkavansa tilisiirrot Europpan kaikkien kansalaisten tileille, jotka järjestö on hakkeroinut, heti maanantai-aamusta alkaen. Ensimmäisen vaiheen uhkaus käsittää tuhannen Euron päivittäisen talletuksen jokaisen Eurooppan veronmaksajan tilille. Järjestö on myös uhkauskirjeessään luvannut tuplata rahasumman jokaisena arkipäivänä, kunnes järjestön vaatimukset on toteutettu.

 

Pelastaako Sal´ Al´iitto – järjestö „Euro-Sherwoodin“ metsäneläjät, kuten Robin Hood aikoinaan, vai iskeekö Fiat-finassi imperiumi johtajansa ”Euro-Draghin" johdolla takaisin, ennen kansojen pelastumista ?

 

Kysymykseen vastaa tilinne saldo ensi viikon aikana!

 

Kiitos
Hämis

Ehdokas IPU-listalla Pirkanmaalla numerolla 63.

 

Linkit:
1. https://www.ecb.europa.eu/ecb/orga/escb/html/index.fi.html
2. https://www.ecb.europa.eu/ecb/orga/decisions/html/cvdraghi.fi.html
3. https://www.ecb.europa.eu/ecb/orga/decisions/html/cvconstancio.fi.html
4. https://www.ecb.europa.eu/ecb/orga/decisions/html/cvcoeure.fi.html
5. https://www.ecb.europa.eu/ecb/orga/decisions/html/cvlautenschlaeger.fi.html
6. https://www.ecb.europa.eu/ecb/orga/decisions/html/cvmersch.fi.html
7. https://www.ecb.europa.eu/ecb/orga/decisions/html/cvpraet.fi.html
8. http://www.faz.net/aktuell/wirtschaft/der-1140-milliarden-euro-plan-der-ezb-13466016.html
9. https://vapaakulkija.wordpress.com/2014/10/21/ekp-palatsi-valmistuu/

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

12Suosittele

12 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän erlandsalo kuva
Erland Salo

IPUn Pirkanmaan ehdokas oli Venäjällä Euroopan äärioikeistolaisten Putinin käsikassaroiden kokouksessa. Hän ainakin on syytön.

Käyttäjän JanisPetrus kuva
Juha Hämäläinen

Kaikki IPUlaiset ovat syyttömiä, kunnes toisin todistetaan, joten älä vielä rasvaa köyttä, vaikka mielitekisikin, hyvä herra Salo!

Käyttäjän erlandsalo kuva
Erland Salo

Hyvä Herra Hämäläinen. Kaikki IPUlaiset ovat syyttömiä nyt ja aina sekä ikuisesti ihan mihin vain.

Käyttäjän JanisPetrus kuva
Juha Hämäläinen

Syyttömyydenoletus on hyvä tunnustaa Herran Salonkin! Tästä olen iloinen puolestanne, että olette riittävän mies tunnustamaan tekemänne syytöksen virheellisyyden.

Tästä on hyvä jatkaa ihmisyyden korkempia tavoitteita kohti kurkottaminen.

Toivotan onnea kaikesta sydämestäni yrityksellenne.

Hämis

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset