*

Kreikan Hämis "Tiedän vain sen, etten tiedä mitään."

Saamattomat tunarit!

Taloussanomat kertoo, että EU-komissio on suuressa viisaudessaan päättänyt pysäyttää South Stream-kaasuputken rakennustyöt ja vaatii Bulgarian hallitukselta selvitystä asiaan.

 

Tähän uutiseen littyen muutama lainaus blogistani "Usarittomalta" ajalta: Toukokuun 6. 2014

 

"Malliksi Suomen hallituksen puusilmille voidaan esittää Itävallan toimintaa. Itävalta on sekä EUn ja Euron jäsen. NATOssa Itävalta on Suomen tavalla ystävyyskomppani. Siis lähtökohdiltaan samlla viivalla Suomen kanssa ja kuitenkin Itävalta toimii, kuin itsenäinen valtio EUn sisällä, toisin kuin vellihousujen johtama Suomi!

Tästä itsenäisyydestä osoittaa itävaltalaisien tekemät sopimukset maakaasutoimituksista Venäjän kanssa. Itävaltalainen OMV ja Gazprom ovat allekirjoittaneet sopimuksen South-Stream-kaasulinjasta, joka tulee kattamaan Itävallan energiatarvetta vuodesta 2018 alkaen. Numeroina kyseinen projekti tarkoittaa noin kolmeakymmentäkahta (32) miljardia kuutiometriä kaasua vuosittain.

 

Tässä Suomen hallitukselle mallia EUn YHTENÄISESTÄ pakotelinjasta, jota Suomessa markkinoidaan „murtumattomana“, maksoi se sitten mitä vaan!

Tähän EU-pakotteiden yhteisrintamaan on Venäjän energiasta riippuvaista Suomea ajettu, kuin käärmettä piippuun, vaikka se tulee viimeisillään murtamaan maamme lopullisesti.

 

Saatanan tunarit !

Juicekin osasi ennustaa politiikkamme suuntaa! "

 

EU-komissio iski Bulgariaan unohtaen, että sama putki kulkee Itävallan kautta Saksaan.

 

Kuka antoi Eu-komissiolle vallan rajoittaa itsenäisten jäsenvaltioiden kansallisen edun ajattelemista, kuten tässä putkiprojektissa on kyse ?

 

Onko nämä "johtajat" vielä seuraamisen arvoisia ?

 

 

Kiitos

 

Hämis.

 

Ps. laitan lisää lainauksia aiheeseen liityen kommentteihin.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

8Suosittele

8 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (12 kommenttia)

Käyttäjän JanisPetrus kuva
Juha Hämäläinen

Lainaus eräästä blogista, joka sopii teemaan!

"Miksi Kreikkaa roikotetaan Eurossa.

Useat ihmiset Eussa kysyvät päivittäin: „Miksi Kreikkaan pumpataan Euroja rekkalasteittain?“

Euroopan kansalaiset voisivat yhtä hyvin maksaa Kreikan-lomallaan Drakmalla.

Kreikan „pelastaminen“ on poliittinen projekti.

Kaikki juontaa Saksaan, maakaasuun ja Schröderin punavihreään hallitukseen, joka päätti sulkea atomivoimalat ja siirtyä maakaasuun. Schröder sai tunnetusti kanslerikautensa päätökseksi paikan Gaspromilta palkinnoksi Saksan sitomisesta venäläisten talutusnuoraan.

EUn suurvaltahurmos on riippuvainen Venäjän kaasutoimituksista. Nämä toimitukset pyörittävät Sksan talousihmettä ja rahoittavat kriisi-EUta tätä kautta.

Tämä riippuvuussuhde on NATO-maan nykyiselle johtajalle Merkelille ja EUlle kauhistus ja on saanut „rautarouvan“ EU perävaloinaan etsimään vaihtoehtoa.

Vaihtoehto löytyi kaasulinjasta Azerbaitzanista Turkin, Kreikan ja Italian kautta Eurooppaan. Tästä uudesta mahdollisuudesta ovat José Manuel Barroso ja saksalainen energia-komissaari Günther H. Oettinger 28.kesäkuuta 2013 iloineet julkisesti. „Tämä uutinen on voitto Euroopalle. Suuri askel energiaturvallisuuden suuntaan koko unioinille.“ Kaksikko kommentoi uutista.

Shah Deniz II kaasukentältä Eurooppaan rakennettava Trans-Adriatic Pipeline (TAP) voisi pelastaa Euroopan Venäjälle annettun „rahasammon“ kuristuksesta.

Tämän putken EU tarvitsee välttämättä, koska Syyrian läpi ei saada tällä hetkellä mitään on EU tämän suunnan haudannut. Lisäksi EU on pakotettu lisäämään pakotteita Syyriaa vastaan.

Saadakseen Trans-Adriatic Pipelinen Brüssel tarvitsee Kreikkaa!

Kaksi kolmannesta putkesta kulkee Kreikan maaperässä. Tästä projektista Kreikan

oletetaan saavat noin 1,5 miljardia Euroa investointeina. Ainut ongelman Brüsselin suunnitelmiin tekee Kreikan kieltäytyminen kansallisen kaasukonsernin DEPA yksityistäminen. Troikan, EKPn, EUn ja IMFn vaatima yksityistämisen tiellä on „virallisesti“ riittävän tarjouksen puuttuminen. Todellisuudessa Kreikan politikot tietävät, että kaasuvirta tulee tulevaisuudessa tuomaan rahaa valtion tyhjiin kassoihin ja on „vapaudut veloistasi-kortti“ Kreikalle.

Tästä syystä Kreikkaa ei päästetä pois Eurosta ja sinunkin verorahoja sijoitetaan maan pitämiseen letkuissa.

EUn mielittävät uutiset Kreikan taloudesta on „pakkopullaa“, koska Brüsel ei halua vaarantaa tätä projektia, joka vapauttaa EUn Venäjän pihdeistä. Forbes on asiasta myös lausunut: „Tämän projektin tukeminen EUn toimesta ei olisi perusteltavissa, jos Kreikka ei olisi varma kohde tässä EUn vedonlyönnissä.“

Tästä voidaan tehdä johtopäätöksiä: Euron pelastus on „savuverho“! Kreikan „pelastuksessa“ on kyse suuremmista tavoitteista. Syy kreikan roikottamiseen Eurossa on pelkästään energiapoliittiinen kysymys ja Euroopan hyvinvoinnin vakautustoimi.

Tässä projektissa pelastetaan Kreikaan maaperää, koska Saksa ja EU sitä tarvitsee!

Ei ihmisiä!

Kiitos

Hämis

PS:

TAP-projektin osakkaat, omien sivustonsa mukaan, ovat BP (20%), Socar (20%), Statoil (20%), Fluxys (16%), Total (10%), E.ON (9%) und Axpo (5%). Tämän omistajapohja jakaa putken tuomaa kultaa siis Norjalle, Belgialle, Azerbaitzanille, Ranskalle ja Saksalle.

Näistä osakkaista BP tarvitsee „kultavirtaa“ kipeimmin, koska yhtiön Meksikon lahden onnettomuudesta seuranneet korvausvaatimukset on maksettava. USA vaatii 17,6 miljardia $, joista BP on luvannut maksaa vain 5 miljardia $."

Käyttäjän JanisPetrus kuva
Juha Hämäläinen

Edellisestä pois pudonneet linkit lainatun tekstikohdan kera:

"28.kesäkuuta 2013 iloineet julkisesti". http://europa.eu/rapid/press-release_IP-13-623_en.htm

"Lisäksi EU on pakotettu lisäämään pakotteita Syyriaa vastaan." http://www.pipelineme.com/news/regional-news/2011/...

"Forbes on asiasta myös lausunut" http://www.forbes.com/sites/christophercoats/2013/...

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

Ehkä on tarkoitus herättää henkiin pari vuotta sitten haudattu suunnitelma Nabucco-kaasuputken rakentamisesta?

http://www.tekniikkatalous.fi/energia/venaja+ja+sa...

Käyttäjän JanisPetrus kuva
Juha Hämäläinen

Führerin Merkel on sanonut, etteivät projektit kumoa toisiaan tai riitele keskenään. Eli Saksa on putken puolella, vaikka siihen kaasua syytäisi Venäjä.

"Angesprochen auf die Konkurrenz der Gasprojekte Nabucco und South Stream sagte der Kanzler: "Ich sehe keinen Interessenkonflikt, im Gegenteil. Diversifikation bedeutet, man hat mehrere Möglichkeiten." Die Projekte seien kein "Gegeneinander-Ausspielen". Auch Mitterlehner strich in einer Aussendung hervor, dass die "alternative Transportroute" South Stream die Versorgungssicherheit Österreichs verbessere und zugleich seine Rolle als zentraler Handels- und Speicherpunkt von Erdgas stärke."

http://www.kleinezeitung.at/nachrichten/politik/23...

Komissio on tässä astunut liian monille varpaille ja joutuu peräytymään kannastaan.

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

Juha, se oli vuonna 2010, Merkelin mielipide saattaa olla muuttunut.

Käyttäjän JanisPetrus kuva
Juha Hämäläinen Vastaus kommenttiin #6

HEH, sait kiikkiin. On myönnettävä, että tässä välissä Merkeli on pyörinyt useammankin unettoman yön ja mieli on "voinut" muuttua.

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund Vastaus kommenttiin #7

Hillitsin itseni suurenmoisesti enkä laittanut kommenttini perään hymiötä.

Käyttäjän JanisPetrus kuva
Juha Hämäläinen Vastaus kommenttiin #8
Käyttäjän rakennusliikeerbau kuva
Pekka Iiskonmaki

Kuuluuko Suomi edes todella EU:hun? Eihän edes tavarat liiku vapaasti.

Käyttäjän JanisPetrus kuva
Juha Hämäläinen

Mielestäni Suomi ei kuulu EUhun, kuin pahassa. Onneksi sentään ihmisillä on vapaaliikkuvuus ja jaloilla äänestäminen onnistuu!

Toppi Veikko

Vanha sanonta `Venäläinen on venäläinen vaikka voissa paistas´ Miten tuollaiseen valtioon ja sen johtoon voi luottaa? Valtion omaisuutta itselle keräävät minkä kerkeävät.Eikös se Lipposen Paaavo jotain kaasuputkihommaa Suomen kautta junaile?Kyllä näissä öljy,sähkö ja maakaasujutuissa omavaraisuus pitää olla.Tulee se Saksassakin kylmä jos Putin vääntää kaasuventtiilin kiinni.Toivottavasti Suomessa poliitikot tulis järkiinsä tuossa tuulivoimavouhotuksessa.Ei se vaan lapa pyöri jos sattuu vaikka,että on 2 kk.pakkasta yli 20-30 ,niin kuin lapissa joskus on.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset