*

Kreikan Hämis "Tiedän vain sen, etten tiedä mitään."

Toinen mielipide Putinista.

 

Gerhard Schröder, Saksan entinen kansleri on tunnetusti lännen parjaaman Putinin hyvä ystävä. Herra Schröder sai vieraakseen 70 vuotissyntymäpäivilleen Putinin ja on joutunut selittelemään halaamistaan tämän kanssa.

 

Schröder on puolustanut itseään: „Venäjän presidentti Wladimir Putin ei ole non grata persoona“ (Welt am Sonntag) Ja kertonut syyn ongelmiin löytyvän muualta.

 

„EU teki perustavaa laatua olevan virheen, kun ei ymmärtänyt Ukrainan kahtiajakoa.“ „Ukrainalle annettiin vain kaksi vaihtoehtoa. Tästä kaikki lähti.“

 

„Seuraavan suuren virheen teki ylimenokauden hallitus heti alkuun, kun se poisti venäjän virastokielien listalta. Tämä on aiheuttanut jännitteitä idän maakunnissa ihmisten ja äärioikeisto-hallituksen välille.“

 

Toisaalla samainen mies on kertonut, että: „Venäjä ei ole uhka“.

 

„Ajatus siitä, että Venäjä hyökkäisi Nato-maan kimppuun on epärealistinen.“

 

„Varmaa on että pakotteilla ei voitetan mitään. Olisi syytä alkaa keskustelemaan samalla „korkeudella“ Putinin kanssa, eikä nimetä vastapuolta Obaman tavalla „paikallisvoimaksi“. Venäjä on yksi maailman tärkeistä poliittisista vaikuttajista.“

 

Onko tämä sitä suomettumista saksalaisittain ?

 

Tai kenties saksalaista kohteliaisuutta ja oikeutettua kunnioitusta lukenutta miestä kohtaan ?

 

„Putin graduated from the International Law branch of the Law Department of the Leningrad State University in 1975, writing his final thesis on international law.[26] His thesis was titled "The Most Favored Nation Trading Principle in International Law.“

 

 

Että tämmöstä

Hämis

 

Edit. Korjattu asiavirhe syntymäpäivistä.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (19 kommenttia)

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

Näitä "putkimiehiä" taitaa olla useammasskin maassa?

Käyttäjän JanisPetrus kuva
Juha Hämäläinen

Tarkentaisitko kumpaa tarkoitat. Kiitos.

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

Tarkoititko sitä vasempaa vai oikeampaa putkea tässä kaksoisputkessa?

Käyttäjän JanisPetrus kuva
Juha Hämäläinen Vastaus kommenttiin #7

Ensi putkimies, nyt tuplaputkia. Katkaise ajoissa.

Tarkennuksesi ei auttanut. Yritä uudestaan.

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

Vähemmästäkin halaa, Schröder nostaa 250.000 euron vuosipalkkaa Nord Streamin hallituksen puheenjohtajuudesta ;)

Putin's apologist? Germany's Schroeder says they're just friends

http://www.reuters.com/article/2014/03/27/ukraine-...

Käyttäjän JanisPetrus kuva
Juha Hämäläinen

Tämäkin totta. Schröderin punavihreä ajoi atomimiiluja alas korvaten energiariippuvuutta Venäjästä.

Käyttäjän Luntatupaan kuva
Pertti Väänänen

Putin hankki vielä Schröderille adoptiolapsen Venäjältä, joten Putin on Scröderin perhetuttukin!

Käyttäjän JanisPetrus kuva
Juha Hämäläinen

Näin onkin. Nyt kun muistutat muistan Blöd.de otsikot.

Jukka Laine

EU voi siis tehdä sopimuksia muusta maailmasta piittaamatta. Diplomatialla ongelmat olisivat ratkenneet, mutta eurokriisissä ryvettynyt euroeliitti tarvitsee ulkoista uhkaa ja USA luonnollisesti haluaa kasvattaa valtaansa Euroopassa. Haiskahtaa tilaustyöltä.

Keijo Räävi

Schröder pilaa saksalaisten maineen.

Käyttäjän JanisPetrus kuva
Juha Hämäläinen

Jos Schröderin rauhaisen ratkaisun etsiminen, jonka nostan ylimmäksi on maineen pilaamista, niin myös Merkel on pilaamassa Saksan mainetta.

Seppo Paasikallio

Tähän sopii hyvin aidon amerikkalaisen isänmaallisen henkilon tuoreet käsitykset Ukrainasta. Kun pankkiirit haluavat painostaa sekä Obamaa että Putinia niin tuloksena on puhdas kaaos, jossa kaikki muut paitsi pankkiirit häviävät

Amerikan omatunto Paul Craig Roberts kirjoittaa otsikolla

Guest column by Professor Michel Chossudovsky — The Western Media Finds Nazis In Numbers On Procter and Gamble Soap Packages, But Not In The Ukraine
http://www.paulcraigroberts.org/2014/05/13/guest-c...

Professori Chossudovsky osoittaa, että lännen media on kykenemäton hyväksymään tosiasiaa, että Wahingtonin vallankaappaus Ukrainassa on synnyttänyt vahvan uusnatsi poliittisen liikkeen, jonka kanssa Washington tyoskentelee yhteistoiminassa.

Uusnatsien puolisotilaalliset yksikot näyttävät olevan tehokkain voima Washingtonin käsikassara hallituksella käytettävissä murhaamaan rauhallisia protestoijia Ukrainan itä- ja eteläosissa. Liite

http://www.globalresearch.ca/how-the-western-media...

Kaksi videota alla , yksi tehtynä uusnatsien toimesta ja toinen heidän soihtukulkue paraatista Sieg Heil tervehdyksineen osoittaa liikkeen päättäväisyyttä. Läntinen media esittää, että tätä laajaa liikettä ei ole olemassa ja kaikki väkivalta on Venäjän aiheuttamaa. Tällaista hämmästyttävää valetta on vaikea käsittää.
http://99getsmart.com/ukraine-crisis-today-democra...

Seuraavasa linkissä on Venäjän hallituksen pdf dokumentointi tämän nukkehallituksen ihmisoikeusrikoksista Ukrainassa.
http://www.mid.ru/bdomp/ns-dgpch.nsf/03c344d01162d351442579510044415b/38fa8597760acc2144257ccf002beeb8/$FILE/White%20Book.pdf

Käyttäjän JanisPetrus kuva
Juha Hämäläinen

Tervehdys Seppo. Pankit pelaa suurta roolia, kuten myös pörssit.

Venäjä ja Kiina perustivat Pietariin pörssin jossa myydään öljyä ja kaasua Yuan ja Rupla pohjalta. Venäjä myy Kiinalle enevissä määrin öljyä ja kaasua.

Kiinalle, joka on sitomassa Yuania kultaan.

Nämä kaksi tekoa riittää uhkaamaan petro-dollaria ja aiheuttamaan rähinän, josta Wall street lyö kipinöitä.

Seppo Paasikallio

Saattaapa IMF suunnitella jo seuraavassa kokouksessaan vuodenvaihteen tienoilla SDRn siirtämistä maailman valuuttareserviksi. Ja se sopinee myos Kiinalle. IMFn vaatimus, että nukkehallitus ottaa itäosat hallintaansa vaikka sotimalla viittaa myos tämäntyyppiseen ratkaisuun. Samoinkuin se, että Obama ei näe muuta tehtävää kuin haukkua Putinia ja vaatia Eurooppaa seuraamaan kaikessa yksimielisesti.

Näillä kuvioilla pankkiirit saavat syntipukit itse aiheuttamastaan Ukrainan kŕiisistä. Siellähän on käynnissä puhdas maan ryosto, jossa omat oligarkit jäävät pikkutekijoiksi. Ja EU antaa kaikelle siunauksensa. Ja Saksaa kritisoidaan siitä, että maa ei ehdottomasti hyväksy kaikkia Obaman vaatimuksia. Täytyy myos muistaa, että pankkiirit saavat sitä tiukemman otteen läntisestä Euroopasta mitä enemän talous saadaan kärsimään Venäjän pakotteiden seurauksena.

Kun Venäjä on muuttunut kommunistisesta ateistivaltiosta kristilliseksi ja länsi on kovaa vauhtia muuttumassa ei-kristilliseksi niin tavallinen kansa muistaa vaan entisaikojen kiistoja ja N-liiton aiheuttamia ongelmia.

Käyttäjän JanisPetrus kuva
Juha Hämäläinen Vastaus kommenttiin #26

Kovasti puuttui väriä EU-presidentiltä Merkeliltä, kun tuli Obaman luota ja on änkyttänyt mantraansa "tämä ratkaistaan rauhanomaisesti" uudestaan ja uudestaan.

Obama on antanut ohjeet ja EU-presidentti määrää kuljetuksia ?

http://www.youtube.com/watch?v=NslhFbqoso8

Janne Hilden

Putkimies Ameriikoista: Varapresidentti Joe Bidenin poika, Hunter Biden, on liittynyt Ukrainan suurimman kaasuyhtiön johtoon.

http://www.themoscowtimes.com/business/article/son...

Raha haisee :)

Käyttäjän JanisPetrus kuva
Juha Hämäläinen

Ukraina on vain öljyä ja kaasua Eurooppaan, joka pyrkii eroon riippuvuudesta Venäjän energiasta, kuitenkin se laskeutuu jenkkien käsiin, että syvennetään energiariippuvuutta jenkeistä!

Samalla linjalla olitiin jo Kreikan suhteen 2009, kun Karanmalis teki liikaa kauppaa Venäjän kanssa ja halasi, jopa suuteli Putinin poskea tavatessaan.

Samasta syystä Kreikan kaksi valtiollista maakaasu-yritystä ei saanut myydä Venäjälle 2,1 miljardin €uron hintaan. 1,8% taisi olla meidän siivu!

Sota haisee!

Käyttäjän JpLehto kuva
Jp Lehto

Niin miten se sanoi, että venäjä ei tule hyökkäämään nato maan kimppuun. Suomenko siis pitäisi natoon liittyä. Olisiko venjällä jokin oikeus tähän? Ei ole. Venäjä mielistelijöiden mukaan on. Nato ei ole ollut uhka tähän asti. Nyt siit venäjä on sellaisen rakentanut. Kaikki nato maat ovat nl hajoamisen jälkeen vähentäneet asevoimiaan ja puolustusbudjettejaan. Siirtäneet painopistettä kansainvälisiin tehtäviin. Ainoa natoon kuuluva maa, jonka sotilamenot sotiensa takia ovat lisääntyneet usa on vetänyt valtavan määrän joukkoja euroopasta. Tämä on kiistatonta faktaa, eikä mitään itämedian syöttämää propagandaa, jota jotkut täällä ovat liiaksi nauttineet.
Kaikissa natomaissa on käyty samaa keskuskustelua. Puolustuvoimien tarve pienenee, koska euroopassa ei sotia enää tule. Putin pyyhki tällä jonkin osansa. Onneksi ajoissa, koska venäjä on varustautunut. Kyllä tämä nyt sitten tosiasia seuraavat vuosikymmenet taas.

Käyttäjän JanisPetrus kuva
Juha Hämäläinen

JP taitaa jättää esim. Kreikan ja Turkin pois "kiistattomasta faktastaan ulos, kun väittää että: "Ainoa natoon kuuluva maa, jonka sotilamenot sotiensa takia ovat lisääntyneet usa on vetänyt valtavan määrän joukkoja euroopasta."

Näin niitä faktoja saa pyöritettyä ja EUn veronmaksajat maksaa...

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset